Godina 2018. definitivno je bila godina celebrity veridbi i brakova, prinova, raskida i pomirenja, ali i sjajnih odevnih kombinacija kojima su ovi parovi dokazali da među njima postoji još jedna veza koja potvrđuje njihovu ljubav. Suma sumarum, oni su poznati, i te kako uspešni, do ušiju zaljubljeni, stylish od glave do pete i po svim parametrima #couplegoals koje i same zaslužujemo!

Evo koji su parovi svojim romantičnim, ali i stylish pričama obeležili godinu koja se polako približava kraju.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Gledano sa modne strane, J-Rod par je masterirao matching kombinacije, bez obzira na to da li je reč o svečanoj prilici ili svakodnevnoj, opuštenoj varijanti. Nisu oni blizanci po pitanju oblačenja, već nekako uvek suptilno povežu boje i stilove tako da to na kraju izgleda prosto savršeno uklopljeno. Upravo zato i važe za jedan od najbolje odevenih parova. Gledano sa ljubavne strane, Dženifer i Aleks su preslatki zajedno, a njihovi zaljubljeni pogledi i osmesi upućeni jednom drugom su sve na svetu! Ovo definitivno dokazuje da nikada nije kasno za ljubav i da posle nekoliko propalih veza, srce i dalje može da se zaceli i ponovo voli. Kao što rekoh – #couplegoals definitivno!

Bela Hadid i The Weeknd

Ne znam zašto ali mislim da se ničijem pomirenju nisam toliko radovala koliko njihovom! Nekako sam uvek mislila da su preslatki zajedno, da su stvoreni jedno za drugo i da se toliko vole da bi prosto bio zločin da ne budu zajedno zauvek. Naravno, nikad se ne zna šta život planira za nas dok mislimo da mi nešto planiramo, ali o tome ćemo drugom prilikom. Kada je reč o njihovoj modnoj vezi, uočeno je da su njihove street style kombinacije gotovo uvek identične, a taj twinning (iste bomber jakne, patike i graphic majice) je vrlo zanimljiv za posmatranje. Jedva čekamo da vidimo šta nam spremaju za sledeću godinu – znaš da je veridba u opciji?!

View this post on Instagram

Home

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Kajli Džener i Trevis Skot

Možda najveće iznenađenje ove godine bilo je rođenje male Stormi, jer je Kajli Džener (gle čuda!) u tajnosti držala celu trudnoću. Za neke je iznenađenje bilo i to što je otac njenog deteta Trevis Skot, ali kako vreme prolazi shvatamo da je ovaj par poprilično zanimljiv, kako u modnom smislu (realno, uvek izgledaju dobro na crvenom tepihu – seti se all-black Alexander Wang izdanja na Met Gali), tako i u nekom fenomenološkom, budući da je jednom prilikom Trevis pokazao koliko (ne) poznaje svoju izabranicu. No, možemo mi da sumnjamo u šta god želimo kada je njihova ljubav u pitanju, ali da njihov “trik” radi – radi! Uostalom, neko bi rekao da prava ljubav u svetu poznatih i ne postoji, već da marketing u celoj toj priči uvek igra ozbiljnu ulogu.

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Hejli Boldvin i Džastin Biber

Hejli i Džastin neko vreme nisu bili zajedno da bi se na kraju ponovo spojili i shvatili da se vole više nego ikad. Uostalom, dokaz za to je i njihova prilično brza veridba, potom i brak, pa onda njeno menjanje prezimena u Biber, a s obzirom na to da živimo u eri društvenih mreža, to što je njihova ljubav i Insta-official je takođe ozbiljan znak da je nešto veliko u pitanju. Osim ljubavi, povezuje ih i sličan osećaj za modu pa su tako njihove ležerne kombinacije uvek usklađene i prosto preslatke! Da li i ti voliš kada vidiš par koji je tako sličan i tako povezan?

View this post on Instagram

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Comments