Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

“Sucker Punch” je epska akciona fantazija koja nas vodi u živopisnu maštu jedne devojke čiji svet snova predstavlja mesto na koje može da pobegne od svoje mračne stvarnosti. Nesputana ograničenjima vremena i mesta, ona je u stanju da ide gde god je njen um odvede i njene neverovatne avanture brišu liniju koja razgraničava stvarnost od mašte.

Iako zatvorena u duševnu bolnicu protiv svoje volje, Bejbi Dol nije izgubila snagu i volju da se bori. Odlučna da preživi, udružuje se sa još četiri mlade devojke u pokušaju da pobegnu od strašne sudbine i ljudi koji su ih zatočili.

Pod vođstvom Bejbi Dol, devojke započinju imaginarni rat, koji vode sa samurajima, zmajevima i drugim stvorenjima, uz pomoć virtuelnog arsenala oružja. Zajedno, moraju da donesu odluku na šta su sve spremne kako bi preživele. Uz pomoć čoveka koji im pomaže mudrim savetima kreću na svoj put sa druge strane stvarnosti. Ukoliko uspeju, očekuje ih sloboda.

Pod kreativnim vođstvom Zaka Šnajdera, ekipa mladih i talentovanih glumica briljira u filmu “Sucker Punch”.

“Radnja filma smeštena je u stilizovane šezdesete, ali proteže se kroz najrazličitija mesta i epohe, koje Bejbi Dol stvara u svojoj mašti. Slično kao u Čarobnjaku iz Oza, likovi iz stvarnog sveta igraju različite uloge u izmišljenom svetu”, navodi producent filma, Debora Šnajder.

Mlada australijska glumica Emili Brauning objašnjava svoj lik: “Bejbi Dol je devojka koja je mnogo patila. U bolnici fizički su joj ograničeni vreme i prostor. Ona na jedinstven način oslobađa sebe i druge devojke i pruža im šansu da pobegnu i oslobode se. Sve se odigrava u njenoj mašti.”

Film obiluje specijalnim efektima i scenama gde su glavne glumice morale da ulože fizički napor. Kako bi se pripremile za snimanje, morale su tri meseca da se posvete napornim fizičkim pripremama. Morale su i da nauče da pucaju i da se prilagođavaju različitim vrstama oružja. „Imale smo streljačke i borilačke obuke, bile smo podvrgnute treninzima kao da se pripremamo za američku mornaricu“, izjavila je Brauning. “Bilo je ludo. Nisam verovala da sam sposobna sve to da uradim, sve kaskaderske scene uradila sam sama. Sva ta borba i akcija, mislim da mi nikada u životu nije bilo tako interesantno na snimanju. Film je potpuno drugačiji od svega što sam ikada uradila u životu.”

Sedeći iza monitora, u rediteljskoj stolici, Zak Šnajder, bio je impresioniran i glumom i psihofizičkom spremnošću mladih glumica. “Bile su jake, posvećene, više nego fantastične. Sve što su one uradile je neverovatno! Ali, ja nisam snimao devojčice u akciji, snimali smo akciju. Te devojke su sve radile potpuno prirodno, a mi smo vodili računa o tome šta i kako se one osećaju. Istina je da Sucker Punch” doživljavam, više nego “300”, mojim prvim, pravim akcionim filmom. Film “Sucker Punch” na neobičan način govori o teškom problemu sa kojima se grupa devojaka suočava. Govori o tome na šta su pojedinci spremni kako bi preživeli, pa makar bili fizički sputani.

Zatvorite oči. Otvorite um!

Editors choice