Svake sezone, naročito tokom leta, veoma je važno da vaš garderober dopunite različitim suknjama. Tako ćete rešiti jedan od glavnih ženskih problema i uvek ćete imati šta da obučete. Suknja je jedan od najvažnijih i najrasprostranjenijih komada odeće, i ovog leta dobija mnogo pažnje od strane poznatih modnih brendova. Nošenjem savršene suknje osećate se ženstvenije, elegantno i uvek vas može izvući iz nevolje kada ne znate šta da obučete za posebne prilike. Kombinujući sa različitim majicama ili košuljama, uz detalje u vidu nakita, kaiševa i odgovarajućih cipela vaša pojava neće proći nezapaženo.

Mi smo odabrali nekoliko različitih modela, od kojih se sigurno neki već nalaze u vašem garderoberu. Uživajte!

Plisirana suknja

Plisirane suknje, naročito one u pastelnim nijansama, pravi su hit ovog leta. Možete je kombinovati sa svilenom košuljom, a i sa pamučnom majicom. Nijedan izbor nije pogrešan. Možete je nositi tokom celog dana, a uveče ne zaboravite visoke potpetice, naročito ako ste niži.

Plisirana Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (1. deo)

Laka, lepršava u crnoj ili bilo kojoj drugoj boji

Mini suknja

One mogu biti klasične, ravno krojene, pomalo retro, asimetrične, od metalik materijala, sa karnerima, resama… Možete ih nositi uz sve; uz mušku košulju, različite pamučne majice, moderne topove, naročito ako je suknja sa visokoim strukom. Takođe možete odabrati i široke džempere koji se odlično uklapaju uz mini suknje.

Mini Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (1. deo)

Mini suknje nikada ne izlaze iz mode

Čipkana suknja

Ovaj tip suknje dolazi u svim oblicima, dužinama i bojama i ako ste u potrazi za nečim šik možete izabrati klasičnu suknju od čipke u A kroju, koja laska vašim oblinama; ili ako ste više za nešto udobnije i opuštenije neka vaš izbor bude duga ili nabrana suknja.

Cipka Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (1. deo)

Nežno i elegantno, bilo da obujete baletanke ili visoke potpetice

Neon suknja

Ispratite najpopularniji trend i kupite sebi jednu neon suknju! Ipak, morate da obratite pažnju uz šta ćete je kombinovati. Ako nosite neon suknju, neka vaša majica bude u neutralnoj boji, ili u crnoj. Nakit može da isprati neon priču, tako da su nekoliko narukvica u različitim neon bojama i efektna ogrlica dobrodošle.

Neon Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (1. deo)

Uz šta god iskombinovali, neon suknja dolazi u prvi plan

Izvori fotografija: allwomentakls.com, tumblr.com, pinterest.com


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

Comments