Ponekad je zaista teško da pronađete model suknje koja vam odgovara. Ali ne i ovog leta, jer su nas modni dizanjeri obradovali različitim modelima koji su u trendu i koji su stilski drugačiji. Baš je to ono što nam je bilo potrebno – različiti modeli za različite građe tela. Važno je da zapamtite da ne postoji savršen oblik tela i da svaki ima svoje prednosti. Istaknite ono najbolje na sebi, i time skrenite pažnju sa onoga što vas možda čini nesigurnim.

Ovog leta eksperimentišite! Kombinujte različite modele suknji i majice od najsvečanijih materijala do najležernijih. Dodajte koju narukvicu, masivnu ogrlicu, maramu ili naočare. Uživajte u letu!

Midi suknja

Midi suknja visokog struka je elegantna alternativa klasičnoj mini suknji. Ovaj model zaista pristaje svakoj figuri i možete je nositi na svečanim prilikama, na poslu, u noćnim izlascima i da se osećate udobno u svakom trenutku. Možete je kombinovati uz kratke topove za seksepilniji izgled ili uz košulje i majice ako želite da istaknete svoju senzualnost.

Midi Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (2. deo)

Ovakav kroj suknje laska svakoj figuri

Maksi suknja

Pisali smo već o ovom modelu, ali ne možemo ih preskočiti, jer su maksi suknje omiljeni model koji žene biraju u ovim vrelim danima, posebno tokom putovanja, zbog svog komfora koje pružaju. Velike modne kuće su dugačku suknju vratile na tron, koristeći različite materijale i očigledno nezaobilazni visoki struk.

Maksi Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (2. deo)

Udobno i elegantno

Asimetrična suknja

Ukoliko ne možete da se odlučite između maksi i mini suknje, eto rešenja! Lepršave, udobne a opet sexy ukoliko želite. Lako se kombinuju uz majice i košulje. Izaberite adekvatnu obuću i spremne ste za izlazak.

Asimetricna Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (2. deo)

Od laganog materijala, elegantno i zavodljivo

Peplum suknja

Peplum suknje se ne predaju tek tako. Drugu godinu za redom dame i dalje smatraju ovaj model suknje kao jedan od najlepših, jer ističe ženske obline tako što vam struk čini tanjim a kukove punijim. Peplum vam uvek ostavlja prostora da izgledate misteriozno i senzualno i lako možete upariti i sa svilenim bluzama, košuljama, a i sa običnim atlet majicama i kratkim topovima.

Peplum Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (2. deo)

I ovog leta nosićete peplum

Suknja sa tufnama

Zajedno sa retro stilom i tufne su se vratile na velika vrata. Slatke tačkice koje se razigrano kreću na vašoj suknji, vratiće vas u neka divna stara vremena a opet kombinujući uz moderne detalje poput efektnih ogrlica, narukvica, majica sa printom izgledaćete kao da ste upravo izašli iz poslednjeg broja modnog časopisa. U bilo kojoj boji i podlozi, tufne su obavezan trend ovog leta.

Tufne Suknje kojima nećete moći da odolite ovog leta (2. deo)

Slatko i veselo – tufne će vam uvek popraviti raspoloženje

Izvori fotografija: allwomentalsk.com, fashionbeen.com. pinterest.com, theclosetmonster.com

Prvi deo teksta pročitajte ovde.


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

Comments