Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Sa prvim zracima, u prvim mometima svitanja, cvetovi suncokreta lagano se otvaraju i okreću ka suncu, dok tokom celog dana prate njegov put. Prvi suncokreti najavljuju početak najtoplijeg godišnjeg doba, doba u kojem smo više nego ikada opušteni, lagano obučeni i pretežno rasterećeni. I dok pomalo u ovim mesecima patimo za letom i za svim prelepim uspomenama koje su stale u ta dva ili tri meseca, možemo ga prizvati malo ne samo sećanjima, nego i simbolima. Suncokreti jesu glavna odlika leta, međutim, novi trendovi nam pokazuju da neke stvari ipak ne treba da ostavimo iza sebe i da ne moramo da čekamo sledeće leto da bismo uživali u suncokretima. Njima već sada možemo okititi naše jelke.

Oni koji godinama kite jelke verovatno žele da nešto promene, uvedu neke zanimljive momente i stvore unikatnu jelku. Čini nam se da smo već sve videli kada je kićenje jelke i ukrašavanje doma u pitanju. Veliki okrugli ukrasi ili mali u raznim bojama, cvetići, šarenilo boja i raznih drugih elemenata – sve je već nekako viđeno. Međutim, kladimo se da suncokrete na jelkama još uvek niste videli. I da, upravo je tako čarobno kao što ste i zamislili.

Zašto bismo zimu morali da povezujemo samo sa nekim karakterističnim stvarima sa kojima je povezujemo svake godine. Zašto bismo morali da budemo ograničeni, kada imamo apsolutnu slobodu da našoj jelci dodamo malo svežine, malo leta i sunca. Nova godina će nam doneti još jedno leto i još jedno proleće i mi se radujemo svim novim budućim uspomenama i momentima, koje ćemo doživeti. Zato, hajde da malo produžimo leto ili da ga prizovemo – kako vam je draže.

Editors choice