Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Sa prvim zracima, u prvim mometima svitanja, cvetovi suncokreta lagano se otvaraju i okreću ka suncu, dok tokom celog dana prate njegov put. Prvi suncokreti najavljuju početak najtoplijeg godišnjeg doba, doba u kojem smo više nego ikada opušteni, lagano obučeni i pretežno rasterećeni. I dok pomalo u ovim mesecima patimo za letom i za svim prelepim uspomenama koje su stale u ta dva ili tri meseca, možemo ga prizvati malo ne samo sećanjima, nego i simbolima. Suncokreti jesu glavna odlika leta, međutim, novi trendovi nam pokazuju da neke stvari ipak ne treba da ostavimo iza sebe i da ne moramo da čekamo sledeće leto da bismo uživali u suncokretima. Njima već sada možemo okititi naše jelke.

Oni koji godinama kite jelke verovatno žele da nešto promene, uvedu neke zanimljive momente i stvore unikatnu jelku. Čini nam se da smo već sve videli kada je kićenje jelke i ukrašavanje doma u pitanju. Veliki okrugli ukrasi ili mali u raznim bojama, cvetići, šarenilo boja i raznih drugih elemenata – sve je već nekako viđeno. Međutim, kladimo se da suncokrete na jelkama još uvek niste videli. I da, upravo je tako čarobno kao što ste i zamislili.

Zašto bismo zimu morali da povezujemo samo sa nekim karakterističnim stvarima sa kojima je povezujemo svake godine. Zašto bismo morali da budemo ograničeni, kada imamo apsolutnu slobodu da našoj jelci dodamo malo svežine, malo leta i sunca. Nova godina će nam doneti još jedno leto i još jedno proleće i mi se radujemo svim novim budućim uspomenama i momentima, koje ćemo doživeti. Zato, hajde da malo produžimo leto ili da ga prizovemo – kako vam je draže.

Editors choice