Za svakih potrošenih 750 dinara ili kupovinom proizvoda koji učestvuju u programu dobijate jedan paketić sa 2 diska, 1 sličicom i 1 žigom. 

Program obuhvata sakupljanje atraktivnih sličica i žigova, sakupljanje figurica, kao i pravljenje različitih oblika, skulptura i konstrukcija pomoću super diskova, koji su dostupni u 84 različita dizajna. Zato se spremite za pravo porodično takmičenje koje će vam, pored dobre zabave, doneti i interesantne poklone.

Ako sakupite 10 žigova možete da dobijete na poklon figuricu Sunđer Bob-a, Patrika, Lignjoslava, Sendi, ili Keba Krabe, što će posebno obradovati vaše mališane. Za popunjeni album sa sličicama, imate mogućnost da svojim najmlađima kupite plišanu Sunđer Bob igračku za 50% popusta.

Sudjer Bob lifestyle Wannabe predlog 11 11 Gde je najbolja zabava za celu porodicu uz Sunđer Boba i ekipu iz Koralova?  Sudjer Bob lifestyle Wannabe predlog 11 12 Gde je najbolja zabava za celu porodicu uz Sunđer Boba i ekipu iz Koralova?  Sudjer Bob lifestyle Wannabe predlog 11 13 Gde je najbolja zabava za celu porodicu uz Sunđer Boba i ekipu iz Koralova?  Sudjer Bob lifestyle Wannabe predlog 11 10 Gde je najbolja zabava za celu porodicu uz Sunđer Boba i ekipu iz Koralova?  Sudjer Bob lifestyle Wannabe predlog 11 14 Gde je najbolja zabava za celu porodicu uz Sunđer Boba i ekipu iz Koralova?
Comments