Ako ste ljubitelj crtanog junaka Sunđer Boba i ako pratite sve njegove avanture dođite na fenomenalno druženje – veliku menjažu u Mercator Centar Beograd, u subotu 17. oktobra u periodu između 11 i 14 časova.

Svima kojima nedostaje neka od sličica u albumu imaju priliku da učestvuju u najvećoj menjaži u gradu, ali i učestvuju u pravljenju građevine od tokena zajedno sa drugarima u Mercator Centru. Decu očekuju brojna sunđerasta iznenađenja, face painting, zabava na trambolini za skakanje, bojenje, poklon nagrade i fotografisanje sa gigantskim Sunđer Bobom.

Sunđer Bob foto Sunđer Bob   velika menjaža

Kampanja Sunđer Bob završava se 19. oktobra, i tim povodom IDEA, RODA i Mercator su na radost svih mališana pripremili velilko iznenađenje za njih kada će imati jedinstvenu priliku da još jednom razmene sličice koje im nedostaju.

Popularnost crtanog junaka Sunđer Boba ne prolazi i danas posle 16 godina, on je jedan od omiljenih likova mališana, zbog čega su IDEA i RODA u svim svojim objektima, za decu i njihove roditelje ove jeseni pripremili program lojalnosti i veliku ponudu sa likom Sunđer Boba, koja je trajala od 24. avgusta do 18. oktobra.

Dođite da se družimo!

 

Comments