Advertisement

Super mama ne nosi kostim Supermame, ali prepoznaćete je. To je ona doterana žena, koja žuri na posao sveža kao da je spavala cele noći. Nokti su joj nalakirani, iako joj se sinoć pokvarila mašina za pranje sudova, pa ih je prala ručno i posle sređivala nokte, jer ona vodi računa o detaljima, kao i o krupnim stvarima. Nasmešena je i ljubazno pozdravlja komšiju, prodavačicu, kolege i uranja poletno u svoj radni dan, kao da na pameti nema ni jednu brigu. Mlađe dete je ostalo kod kuće, jer je sinoć dobilo temperaturu (hoće li se i starije razboleti, kao što to obično biva?) pa će ga voditi kod lekara kad se vrati s posla.

Supermama je poput lokomotive koja uvek vuče nekoliko prepunih vagona, dok pri tom izgleda kao da je spremna za prijem, jer njoj je važno da bude u kondiciji (kako bi mogla da vuče te vagone, a da ne potroši svu energiju), da bude dobro obučena, da joj kosa bude sređena i šminka savršena, jer ona je žena, privlačna i ženstvena. Ona želi da ima kontrolu nad svojim životom i upravlja porodičnim obavezama kao menadžer kompanije… Tek kada je neko pita kako sve postiže, shvata da je tačno ono što kažu, da što više obaveza ima to je bolje organizovana. Samo neko kao Supermama može da postigne ono što ona uspeva svakodnevno, čak i ne razmišljajući o tome kako. Tako žive pravi superheroji, daju sve od sebe i ne očekuju da će im neko biti posebno zahvalan zbog toga. Oni samo rade sve što treba uraditi, za druge, za sebe, za srce, savest i dušu.

super mama wannabe 2 Super mama – 24/7

Na kraju svakog meseca, koji prođe brzo kao da nije prošlo ni petnaest dana, tu su računi da je podsete da vreme ne zna za pauzu. Supermama se pretvara u računovođu, svodi troškove proteklog i planira budžet za sledeći mesec.

Nedavno je uzela Sberbank Super kredit, kako bi svoju porodicu rasteretila dodatnih troškova i samim tim, olakšala svakodnevne obaveze, a brojevi govore da je dobro odabrala. Ne mora da plaća održavanje tekućeg računa, a dobija još i 3 odlične usluge potpuno besplatno: Drug na drumu (da, bila je u situaciji da je auto izda nasred puta, a tada nije imala ovaj servis), majstor u kući (eto ko će popraviti mašinu za sudove, ako zatreba), lekar na vezi (odmah će ga pozvati zbog deteta)… Supermama se osmehuje – možda sati u danu ne sarađuju sa njom, ali Super kredit se baš pokazao.

Saznajte zašto je još Super kredit SUPER i prijavite se ONLINE.

Comments