Ako još uvek gajite nadu da biste mogli da se pomirite, skloni ste da se raznežite i očekujete neki romantičan rasplet, jer ne shavatate zašto vas je ostavio i mislite da će ga to proći, kad se malo izduva i shvati da neće naći bolju od vas, evo otvarača za oči. Ima stvari koje vam čak ni surovi i sirovi tipovi neće reći, da bi poštedeli vaša osećanja, ali koje su i dalje istinite. Za svaku usijanu glavu postoji odgovarajuća kofa ledene vode – pronađite svoju.

Da nisam bio pijan, ne bih se ni smuvao sa tobom

Ta jedna slučajna noć, spojila je mnoge neskladne parove. Vruća atmosfera, višak alkohola i hormona i eto nas u krevetu sa nekim ko nam se učinio zanimljiv i privlačan. Jednako kao i tendencija da se sve završi na jednoj noći, postoji i tendencija da se usputni seks pretvori u vezu, sa jednakim izgledima na uspeh ili neuspeh, kao i u svim drugim počecima. Ali ako se on ohladio, potrošio ono što se probudilo u njemu, zbog jedne noći kad se osećao slobodnije, šarmantnije i samopouzdanjije nego obično i shvatio da u vezi sa vama nema šta da traži, jedan od glavnih argumenata za raskid biće mu ideja da nikada ne bi ni bio sa vama, da nije bio pijan. Ali to vam neće reći, jer je suviše nisko i osvetnički. Jednako koliko je i istinito.

d Surove ISTINE koje vam neće reći momak koji vas je ostavio

Jedva sam dočekao da imam seks sa drugim ženama

Stvar je prosta, ali niko pristojan (pa čak ni mnogi nepristojni) ne može tek tako da kaže curi da se zasitio i da mu ga prvenstveno interesuje seks i to seks sa što više različitih žena i da je to ono najbolje kod raskida – ponovo će biti u akciji i osećaće se živ na onaj način koji njega čini najživljim. Možda vam je seks zaista bio odličan, pa ne možete ni da shvatite zašto bi mu dosadilo nešto tako intenzivno i zadovoljavajuće, ali možda je on uz vas stekao iskustvo i samopouzdanje koje jedva čeka da oproba i primeni sa drugim ženama. Realno.

Comments