Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

2/3

Lav – želeti!

Lavovi su najlepša, najsnažnija i najhrabrija stvorenja na zemlji i apsolutno im je neophodno da to svima bude jasno. Moraju da budu u centru pažnje, ne zanima ih socijalna jednakost, oni vole i žele luksuz i glamur, jer im to prirodno pripada. Ne zato što imaju mnogo želja – nego zato što imaju imperativ da svoje želje ostvaruju, Lavove kroz život vodi i pokreće energija koju opisuje jedan pojam – želeti.

Devica – analizirati!

Mogli smo i da pretpostavimo – Device se uvek opisuju kao analitične, sposobne da uoče sve sitne detalje koji drugima promiču, rešene da donesu najbolje i najvalidnije odluke, za sebe i za druge. One ne presuđuju površno, već sakupljaju obilje informacija o svemu što je važno uneti u analizu situacije i prognoziranje ishoda, pre nego što najzad odluče. Ako nešto ne razumete ili vam se čini da ste u bezizlaznoj situaciji, obratite se Devici, ona će tu problematiku pretresti sa svih strana i iz svakog mogućeg ugla, a onda će i vama biti jasno šta je ono što možete i treba da učinite. Suštinski pojam koji ide uz Devicu je – analizirati.

Vaga – postići ravnotežu!

Da li ste nekada videli Vagu u ravnoteži? Onda ste videli redak prizor. Jer Vage neprekidno nastoje da postignu i održe balans, dok njihovi osetljivi tasovi neprekidno reaguju na svaku promenu vibracije – skala neprekidno podrhtava i oscilira, zaustavi se samo na trenutak, pa onda nastavi da podrhtava i treperi. Vage daju sve od sebe na svim životnim planovima, vodi ih pravednost, istinoljubivost i potreba da sve u njima i oko njih bude izbalansirano i uravnoteženo. Vage su idealisti, zato ta njihova skala ravnoteže gotovo nikada ne miruje – balans postižu samo na trenutke, ali nikada ne odustaju u pokušaju da ponovo uspostave savršenu ravnotežu. Postići ravnotežu – životni je imperativ za Vage.

Škorpija – zaslužiti!

Škorpije su najizdržljiviji i najdosledniji znak u horoskopu – oni znaju šta žele i najvažnije im je da to ostvare i zadobiju sopstvenim zaslugama. Njihov osećaj za ono što je fer, korektno, ispravno, veoma je istnačna, a njihova želja za postignućima veoma snažna. Škorpije su samopokretači – pronaći će u sebi motiv i snagu i energiju i ništa spolja ih neće omesti, neće dozvoliti da im nešto stane na put i neće izgubiti volju istrajno se trudeći godinama. Kad osvoje zasluženo, njihovo srce je na mestu, osećaju se ispunjeno i spremno da osvajaju nove ciljeve i postižu nove zasluge. Najvažnije za Škorpije je – zaslužiti.

Editors choice