Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Strelac – videti!

Spontani Strelac za pet minuta donese odluku, spakuje se i krene u nepoznatom pravcu. Oni žele da idu na mesta na kojima nisu bili, žele da iskuse nešto novo i pritom je obavezno da se dobro zabave. I da pruže dobru zabavu svakome ko se nađe pored njih. Strelcu ne treba društvo da bi se odvažio i zaputio bilo gde, dovoljno mu je što tamo negde postoji nešto što još nije video i iskusio. Ali ako ima raspoloženih da ga prate u avanturu, rado će ih povesti i sa njima podeliti svoju viziju zabave i provoda. Strelac, znači, videti.

Jarac – popraviti!

Smisao i svrha moraju da postoje u svemu što oni rade, u svemu što ih okružuje, u svemu u čemu učestvuju. Ako svrha nije očita i drugi nemaju pojma šta i zašto rade, kad se pojavi Jarac, spontano preuzima stvari u svoje ruke i sve postaje neverovatno organizovano, efikasno i smisleno. Jarac ne podnosi gubljenje vremena, besposličenje, neefikasnost i nedoslednost. A pošto se često suočava sa ovakvim manjkavostima (koje obično unose drugi u njegov život), on se poduhvata posla i popravlja, jer je izgleda najsposobniji za to. Ako ne znate kako da unapredite, organizujete i realizujete svoj život, pitajte Jarca, ukazaće vam na sve slabe tačke koje treba da osnažite i popravite. Svrha za Jarca je – popraviti!

View this post on Instagram

Before you expect someone else to take you out for a date or a movie or fancy dinner; take yourself to a cosy cafe, random movie or treat yourself with a nice meal. Join some adventuregroup, travel solo, discover places, stuff your mouth with street food, take pictures, meet newpeople, go to clubs, have rave parties, join a gym and work your ass out, indulge into soulfulmusical nights, go out for long drives alone. Talk to yourself often. Before you expect someone else to love your scars and accept your past,wear your scars with pride and narrate your past like a tale of adventure- that you finally made itso far. Allow yourself to feel all the emotions, cry like a baby, laugh and giggle like a toddler, be recklessand rave like a teenager. So before you expect someone else to love you, darling, fall in love with who you are. Do whatever it takes to make yourself so happy that when someone makes you want to share your happiness, you’ll know they are worth it. — Tushti Varma

A post shared by Whisky N’ Youth (@whiskyouth) on

Vodolija – znati!

Vodolije najviše cene slobodu, a to je sloboda na svakom nivou – sloboda uma, sloboda izražavanja sebe, sloboda za sva živa bića da ostvare sebe i budu ono što jesu. Oni su originalni i pragmatični vizionari i humanitarci. Šokantni i inspirativni, nesputani i bez predrasuda, nikoga ne osuđuju, svakoga nastoje da razumeju i bore se za svaki oblik slobode. Njihov moto je: znati!

Ribe – verovati!

Ribe su vizionari i cene slobodu misli i izražavanja, kao i Vodolije, ali više im je stalo da ih svi ostave na miru da žive u svom svetu i da slede svoje snove, nego što žele da menjaju svet. Najvažnije za Ribe je da slede svoja uverenja – one imaju svoj sistem vrednosti, svoju veru i prema tome orijentišu i usmeravaju sve svoje akcije. Ako ne možete da se pridružite Ribama u njihovim uverenjima, ne pokušavajte da ih razuverite, to je kao da ih nagovarate da dišu pod vodom. Ribama je potrebno da veruju, ne samo u to da mogu da ostvare svoje snove, nego u snove uopšte (san o dobroti u svakom čoveku i povezanosti svih ljudi je jedan od njih). Bolje od svega, Ribe opisuje pojam – verovati.

Izvor fotografija: instagram.com/whiskyouth

Brankica Milošević

Editors choice