Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Sada kada je prošao taj famozni 24. februar i kada smo najzad dočekali da vidimo da li će Lady Gaga dobiti Oskara, možemo da nastavimo dalje sa svojim životima. No, pre nego što se i zvanično izlečimo od te groznice zvane “dodele nagrada”, red je da prokomentarišemo sinoćna dešavanja.

Krenimo, logično, od dobitnika. “Green Book” je dobio nagradu za najbolji film što je bilo prilično neočekivano s obzirom na to da su mišljenja o ovom filmu, makar u mom okruženju, podeljena. Uglavnom, dok su svi navijali za “Bohemian Rhapsody”, Oskar je ipak otišao u tuđe ruke. Oskara za najboljeg glumca dobio je Rami Malek za ulogu u već spomenutom ostvarenju “Bohemian Rhapsody”, dok najbolja glumica nije bila Lady Gaga (zli jezici će reći da ona i nije glumica da bi bila proglašena za najbolju ili da još uvek nije vreme za tako nešto ili da i nije bila tako brilijantna iako realno jeste jer Gagu u tom maniru do sada nismo mogli da vidimo) već Olivia Colman koja je Oskara dobila za ulogu u filmu “The Favourite”. Najbolji sporedni glumci su Mahershala Ali (“Green Book”) Regina King (“If Beale Street Could Talk”), a najbolji strani film je “Roma”. Voljena nam Lady Gaga svakako jeste osvojila Oskara, a za šta drugo nego za najbolju originalnu pesmu “Shallow” zbog čega verovatno i treba da se pomirimo sa tim da će Gaga za sada ipak veći uticaj ostvarivati u muzici, nego u glumi, iako je u filmu “A Star Is Born” odlično povezala i iznela oba. Kompletnu listu dobitnika pogledaj OVDE.

View this post on Instagram

#Oscar2019 🎬🏆 Anche quest’anno le statuette più desiderate sono state consegnate seppur senza grandi scorpacciate da parte dello stesso film. Bohemian Rhapsody è il titolo più premiato con 4 Oscar, seguito da Green Book, Roma e Black Panther con 3 Awards. Anche per Spider-Man un meritato trionfo. E voi invece siete felici o delusi, ma soprattutto: siete rimasti svegli fino alla fine? . . . @theacademy #Giffoni2019 #Oscars2019 #Oscars #oscar #bohemianrhapsody #ramimalek #alfonsocuaron #reginaking #ladygaga #blackpanther #mahershalaali #oliviacolman #greenbook #astarisborn #spikelee #blackkklansman #movies #movie #film #films #actor #actress #cinema #cinematography #cinephile #cinemagraph #alcinema #movies

A post shared by Giffoni Opportunity (@giffoni_experience) on

Editors choice