U našoj redakciji situacija je sledeća: postoji grupica njih koji su “Game of Thrones” pratili od samog početka, neki su čitali i knjige, svakako, reč je o ooozbiljnim fanovima; postoji grupica nas koji od skoro gledamo seriju i toootalno smo oduševljeni i pitamo se zašto zaboga seriju nismo gledali i pre, a postoji i grupica njih kojima je muka od GOT priča, ali koje mi novopečeni “zaluđenici” vrbujemo da i sami počnu da gledaju ovu zaista fenomenalnu seriju. I tako, dok se ispija prva jutarnja kafa, razmenjuju se utisci i USB-ovi sa novim epizodama… Vesela radna atmosfera!

Ja spadam u ovu drugu grupu i prvih šest sam odgledala taman do sedme sezone, sedmu “progutala” zajedno sa celim svetom i – šta ću sada do osme sezone?! Nikada nisam morala da čekam ovoliko dugo da vidim šta će da se desi i sada prosto ne znam kako da se ponašam! Još kada čujem da moram da čekam do 2019. godine… Pa sjajno!

Ipak, preživećemo mi do tada. Usput možda “uleti” i neka nova serija. (Iako smo “do groba” verni GOT!) A dok čekamo, evo šta do sada znamo u vezi sa “Game of Thrones” season 8.

Ovo je poslednja sezona

Ovo zvuči i jeste očigledno, ali mnogi su se nadali da će možda ipak biti još neke sezone. Neće. Velika je ljubav prema seriji, još veće interesovanje, ali postoji tačno određeni plan koliko će sezona i epizoda biti, kako će se sve organizovati i snimiti tako da – to je to. Moraju se slušati nadređeni!

Comments