Pred punom salom bioskopa Cineplexx otvoren je deveti po redu festival marketinga FONklame. Na događaju za koji se tražila karta više, posetioci su uživali u najboljim reklamama i stand up nastupu Filipa Ugrenovića. Kako je festival humanitarnog karaktera, sav prihod od ulaznica za Veče reklama otišao je fondaciji Podrži život.

FON-ov centar za razvoj karijere poziva sve studente Beogradskog univerziteta koje interesuje marketing da se prijave za učešće na edukativnom delu festivala. Prijave su otvorene do srede, 16. marta u ponoć na sajtu FON-ovog centraza razvoj karijere.

Predavanja će se realizovati u subotu 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka. Za učešće na ovom delu festivala delegati će dobiti sertifikat.

FONklame vest Svečano otvorene FONklame, sledi edukativni deo festivala

Ne propustite priliku da o videu kao trendu digitalnog oglašavanja čujete od ekipe Dnevnjaka, Dragana Varagića i Vladimira Ćosića. Dodatnu dinamuku u program će uneti panel diskusija na temu „Video reklama VS reklama na televiziji“ u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney.

Za sve one koji ne žele da slušaju predavanja i panel diskusiju, FONklame sadrže i takmičarski deo. Sastavite tim od četvoro, rešite studiju slučaja koju zadaje modni studio Click i možete osvojiti stručnu praksu. Prijave su otvorene do petka 18. marta na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Za dodatne informacije posetite sajt FON-ovog centra za razvoj karijere, a pratite i zvaničnu Facebook stranicu festivala FONklame, kao i Twitter nalogu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Comments