Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare 2016. održaće se na Kopaoniku

Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare 2016. održaće se na Kopaoniku

Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare biće održano od 5. do 12. februara sledeće godine na Kopaoniku. Suorganizatori i domaćini SP u Srbiji biće JP Skijališta Srbije i hotelska kompanija MK Mountain Resort.

Na Generalnoj skupštini Svetskog udruženja novinara (SCIJ) u toku Svetskog prvenstva za novinare u skijanju, u španskom ski cenrtu Bakueira – Berete, Kopaonik je velikom većinom glasova pobedio favorizovane ski centre iz Francuske i Švedske i dobio organizaciju Svetskog prvenstva u skijanju za novinare, koje će se održati od 5. do 12. februara iduće godine. Posle nedavne organizacije Evropa kupa, kojom je Kopaonik ponovo pokazao da je odličan domaćin najvećih sportskih takmičenja, najpoznatiji srpski ski centar dobio je još jedno veliko međunarodno priznanje. Kandidaturu Kopaonika je predložila ski press sekcija udruženja novinara Srbije, a podržali Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo sporta i omladine, kao i Turističke organizacije Srbije i Beograda. Suorganizatori i domaćini događaja biće JP Skijališta Srbije i hotelska kompanija MK Mountain Resort.

DSC 6174 Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare 2016. održaće se na Kopaoniku

Pored svetskog prvenstva za novinare 2016, Kopaonik prepoznat kao najbolji izbor za organizaciju nekoliko važnih međunarodnih takmičenja koje će se održati u narednom periodu, što potvrđuje ogroman potencijal ove destinacije i našu spremnost da odgovorimo na sve veće izazove, rekao je ovom prilikom Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta dodavši da je skijaško prvenstvo za novinare idealna prilika za promociju srpskog turizma u svetu.

Na Kopaoniku se sledeće godine očekuje dolazak preko 250 novinara iz više od 30 zemalja sveta, koji će pored takmičenja, imati priliku da izveštavaju o Srbiji i učestvuju u brojnim panel diskusijama čiji će ciljevi biti promocija srpskog turizma i ski centra Kopaonik. Ove godine Svetsko prvenstvo održava se od 7. do 14. marta u Španiji, u skijaškom centru Bakeira-Beret u Pirinejima.

 

Editors choice