5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Svi smo mi pomalo Šerlok!

Svi smo mi pomalo Šerlok!

1/2

Koliko puta vam se desilo da vam je informacija o nekome na dohvat ruke, znate da ne bi trebalo da posegnete za njom, ali to ipak činite, poput deteta koje otvara kinder jaje, nadajući se da će unutra otkriti nešto zanimljivo? Koliko je tanka granica između normalne ljudske radoznalosti i zainteresovanosti i preturanja po nečijim prljavim gaćama ne bi li saznali neku prljavštinu ili potvrdili svoje zlokobne sumnje? Uzorak za analizu u ovom tekstu će biti muško-ženski odnos, analiziran na dva plana: moderno uhođenje i tradicionalne metode ispitivanja, provere i špijunaže.

Dakle, tradicionalno žene su bili sklone da se o svom potencijalnom draganu, pre nego što ga zaista upoznaju, raspituju kod lokalnih bakica, koje su posedovale više korisnih informacija o ljudima iz komšiluka, nego CIA i BIA zajedno. Dakle, zaljubljena šiparica u želji da sazna kada je njen ljubljeni prošetao korzoom kao i da li je već obećan nekom, je bila sklona stvaranju pakta sa svojim insajderom a.k.a “komšinica Coka”. Zatim se baca u pravu špijunsku ekspediciju, kao da je svojevremeno bila u prvim redovima KGB-a. Nešto kasnije, žene su bile sklone traženju izdajničkih tragova crvenog karmina (na nesreću modernih muškaraca, crveni karmin se opet vraća u modu) na sveže uštirkanoj košulji, kako bi otkrila da li se dotični viđa sa svojom sekretaricom Milom, pa bi ga u tom slučaju deportovala u selendraču iz koje ga je izvukla.Ili je to ipak samo plod njene uobrazilje, zbog toga što sedmo veče kod kuće uzastopce, sa viklerima na glavi, gleda “Srećne ljude”, dok njen voljeni mužić proždire jagnjeći but, na “poslovnoj večeri”.

photodune 2307801 spy xs580crop Svi smo mi pomalo Šerlok!

Usamljene žene su bile sklone i prevrtanju džepova, traganju za izdajničkom ceduljom sa brojem fiksnog telefona. Zatim, tehnikama pretraživanja muževljeve odeće u potrazi za vlasima crvene kose (a ženica je plavuša), na kojima bi im pozavideli i vrhunski forenzičari. Bile bi u stanju da sa preciznošću najistreniranijeg policijskog psa osete mirus mošusa, dotične kalašture, koja je bacila svoje, zelenom senkom uokvireno, oko na njenog junošu.

Editors choice