Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Svi smo mi pomalo Šerlok!

Svi smo mi pomalo Šerlok!

1/2

Koliko puta vam se desilo da vam je informacija o nekome na dohvat ruke, znate da ne bi trebalo da posegnete za njom, ali to ipak činite, poput deteta koje otvara kinder jaje, nadajući se da će unutra otkriti nešto zanimljivo? Koliko je tanka granica između normalne ljudske radoznalosti i zainteresovanosti i preturanja po nečijim prljavim gaćama ne bi li saznali neku prljavštinu ili potvrdili svoje zlokobne sumnje? Uzorak za analizu u ovom tekstu će biti muško-ženski odnos, analiziran na dva plana: moderno uhođenje i tradicionalne metode ispitivanja, provere i špijunaže.

Dakle, tradicionalno žene su bili sklone da se o svom potencijalnom draganu, pre nego što ga zaista upoznaju, raspituju kod lokalnih bakica, koje su posedovale više korisnih informacija o ljudima iz komšiluka, nego CIA i BIA zajedno. Dakle, zaljubljena šiparica u želji da sazna kada je njen ljubljeni prošetao korzoom kao i da li je već obećan nekom, je bila sklona stvaranju pakta sa svojim insajderom a.k.a “komšinica Coka”. Zatim se baca u pravu špijunsku ekspediciju, kao da je svojevremeno bila u prvim redovima KGB-a. Nešto kasnije, žene su bile sklone traženju izdajničkih tragova crvenog karmina (na nesreću modernih muškaraca, crveni karmin se opet vraća u modu) na sveže uštirkanoj košulji, kako bi otkrila da li se dotični viđa sa svojom sekretaricom Milom, pa bi ga u tom slučaju deportovala u selendraču iz koje ga je izvukla.Ili je to ipak samo plod njene uobrazilje, zbog toga što sedmo veče kod kuće uzastopce, sa viklerima na glavi, gleda “Srećne ljude”, dok njen voljeni mužić proždire jagnjeći but, na “poslovnoj večeri”.

photodune 2307801 spy xs580crop Svi smo mi pomalo Šerlok!

Usamljene žene su bile sklone i prevrtanju džepova, traganju za izdajničkom ceduljom sa brojem fiksnog telefona. Zatim, tehnikama pretraživanja muževljeve odeće u potrazi za vlasima crvene kose (a ženica je plavuša), na kojima bi im pozavideli i vrhunski forenzičari. Bile bi u stanju da sa preciznošću najistreniranijeg policijskog psa osete mirus mošusa, dotične kalašture, koja je bacila svoje, zelenom senkom uokvireno, oko na njenog junošu.

Editors choice