Nakon što pojedeš sve grickalice, pročitaš knjigu koju razvlačiš već mesec dana i odgledaš sve moguće serije i filmove, šta još da radiš u zatvorenom prostoru? Situacija je krajnje alarmantna, slažemo se sa tobom, jer ovo je ko zna koja nedelja u izolaciju (posle treće smo nesvesno prestali da brojimo), vremena na pretek, a zabavnih stvari za uraditi je nikada manje. Kada kažem da je alarmantna, mislim na to da su čak i one couch potato osobe na ivici živaca od prekomerne količine dosadnih serija i prekomernog ležanja. Svakodnevno nas zasipaju brojne mogućnosti u vidu serija i filmova koje nam nude različite streaming platforme, uključujući i filmove o pandemijama koji nam dodatno “sipaju so na ranu”.

Iako smo očigledno razmaženi  u odabiru onoga što ćemo gledati, čini se da su se Netflix korisnici širom sveta “zaglavili” na par naslova. Možda misliš da situaciji nenormalne dosade nema spasa, ali u nastavku ćemo ti okriti nekoliko Netflix serija i filmova za koje verujemo da ih možda još uvek nisi odgledala i da će te zabaviti, a trenutno ih čitav svet gleda. 

The Green Hornet

Britt (Seth Rogen) živi lagodnim životom, sve do smrti njegovog oca kada nasleđuje očevu kompaniju. On upoznaje Kata (Jay Chou) koji je radio za njegovog oca i zajedno se upuštaju u misiju glumljenja prestupnika kako bi se približili kriminalcima i zaštitili ulice i građane Los Anđelesa. Međutim, oni postaju meta gangstera pod imenom  Benjamin Chudnofsky.

Code 8

Connor Reed (Robbie Amell) je mladić koji se bori da preuzme kontrolu nad svojim moćima, u svetu gde su natprirodne sposobnosti zabranjene. U pokušaju da spasi svoju majku, koja boluje od tumora, biva upleten u kriminalni svet koji vodi opasni kriminalac Garrett. Connor prihvata novac koji mu Garrett nudi i uvlači se u kriminalni svet sve dublje i dublje.  Glavne uloge glume rođaci Robbie Amell i Stephen Amell.

The Innocence Files

Ovaj film je srceparajući Netflix dokumentarac o 8 ljudi, 8 različitih slučajeva i 8 pogrešnih presuda. Dokumentarac ukazuje na brojne greške u američkom pravosudnom sistemu i načine na koji se ovi ljudi bore za svoju slobodu.

Waco

Waco je Američka krimi, drama, triler mini-serija koja nosi ime po gradiću u Teksasu. 1993.godine FBI odlazi u Waco u Teksasu kako bi se sukobio sa opasnom verskom grupom koju predvodi David Koresh. Ovaj događaj je eskalirao u 51-dnevnu borbu izmeđi FBI-ja i ATF-a sa jedne strane i religiozne frackcije sa druge, koja se pretvorila u tragediju sa ogromnim brojem žrtava. Među glumcima su Michael Shannon, Taylor Kitsch i Andrea Riseborough.

Ozark

Marty Bird je veran suprug i otac dvoje dece. Radi kao finansijski savetnik i veliki je majstor svog posla, ali u komunikacija o kupovini nove kancelarije sa svojim partnerom u zajedničkoj firmi, Maty na trenutak mislima odlazi iz razgovora, a u sledećem momentu se nalazi u neobičnoj situaciji koja vuče mnoge druge. Trenutno je u toku 3.sezona, a komentari su fantastični, zato požuri i priključi se. Među glumcima su Jason Bateman, Jason Butler Harner i Anthony Collins.

Comments