aphrodisiac foods Tajna afrodizijaka

Morski plodovi, peršun, celer, banane, tartufi, artičoke, šargarepa, đumbir… ko će znati koliko ih još ima, a svi oni će vam, garantuju naučnici, a pokazuju brojna istraživanja, pomoći da dostignete, a vala i prestignete onaj, tako željno iščekivan i veoma cenjen, vrhunac. Tako je, ako neko do sada nije shvatio, pričamo o afrodizijacima. Oči su mi ispale dok sam po netu kopao i tražio najbolje i najkvalitetnije među njima. Preko blic žene, seks šopova, španskih mušica, došao sam čak do astro afrodizijaka čitajući o tome koji afrodizijak ide uz koji znak.

A onda mi je sinulo, niko ne zna te stvari bolje od moje bake. Otišao sam do nje, na pristojan način joj objasnio da je sve u redu sa mojim seksualnim životom, da samo pišem o afrodizijacima i da mi treba njena pomoć. Zbunjena, ubrzo je shvatila da je vrag odneo šalu i iz jedne prašnjave kutije izvadila recept koji joj je još njena baka dala, a njoj njena i tako sve do Adama i Eve. U početku sam bio poprilično skeptičan, međutim, morao sam da probam. Sada vam sa ponosom mogu reći da ovo piše jedan potpuno novi čovek. Znam, teško je poverovati, ali verujte, ovo stvarno pomaže!

Znači ljudi, ovo je trenutak koji smo svi čekali, papir i olovke u ruke i pišite, sastojci su malo neobični, ali verujte mi, sve tu ima svoje zašto i zato. Recept za ovo čudo nad čudima ide ovako: u 6 deci ukišeljenog mleka sipate dve kasike meda, jedno živo jaje, umućeno. Zatim, iseckan beli luk pomešate sa celerom i sirćetom, dodate četiri (nikako više) latica ruže, jedno petlovo, jedno kokošije pero i prekrijete nečim vunenim (uslov je da ga je štrikalo žensko) da prenoći. Kada prenoći, sve što je potrebno je da ga sipate u čašice i popijete i garantujem vam da će začiniti seksualni život i najfrigidnijim među vama. Zvuči idiotski zar ne? Zato što i jeste! Smislih ga za par minuta, neposredno posle besne reakcije na ponudu na internetu.

Pa realno, zar ideja da će parče čokolade ili kelerabe pojačati želju i učiniti seks boljim ne zvuči kompletno idiotski? Da, priznajem, pijani mozak zagoreliji je od ne pijanog, a i uvek se nešto može popušiti, pojesti ili pošmrkati da bi taj, najbitniji momenat u našim životima bio “bolji” nego pre nedelju dana. Ali ne kriju li ovi postupci nešto drugo, nešto što je po mom mišljenju jedini pravi afrodizijak? Evo o čemu se radi: svi mi imamo svoje komplekse, tajne, svi se mi negde stidimo nečega što pomislimo ili uradimo. Jednom rečju, svima nam je teško da se potpuno opustimo. Bilo da krevet delimo sa nekim koga smo upravo upoznali ili sa osobom koja nam je sve, određena zadrška će postojati. Naravno, ne tvrdim da je svaki seks u vašem životu bio petnaest minuta stidljivog stiskanja, daleko od toga. Hoću da kažem da uživanje ide iz mozga.

Ako u mozgu sve ovce nisu na broju, teško da će užitak biti potpun. Znači ne govorim ni o hemiji, ni o ljubavi, ni o seksi donjem vešu i trbušnjacima na kojima žene peru veš. Ne, mislim na onaj momenat, kad se cela stvar popne na neke malo nadrealnije nivoe. Ako ste pravi seksualni sladokusci, znate o čemu pričam. Ako niste jedni od onih uđi-izađi-zajaši tipova, za te momente ne pomaže ništa od gore navedenog. Ta bliskost i osećaj da verujemo osobi preko puta nas ili iza nas kako god volite jedini je način da se dostigne jedna od onih scena koja će sigurno biti u kompilaciji slika koje će nam prolaziti pred smrt. Bez bliskosti nema poverenja a bez poverenja nema ni opuštenosti, a bez nje nećete daleko stići.

Dakle, sledeći put kada poželite da ceo doživljaj malo začinite, moj savet vam je da radite sve što nema veze sa seksom. Bilo da je reč o romantičnoj večeri, šetnji pored reke, političkoj diskusiji, poseti zoološkom vrtu ili ismevanju Ruške Jakić, ti sitni momenti između, dok budete dublje otkrivali ko je osoba sa kojom kasnije planirate malo hopa ili cupa, tj. dok se budete žbližavali sa istom, bez obzira da li mislite da je potpuno poznajete ili to želite, biće najdragoceniji za dostizanje nezaboravnog. Verovatno se moj predlog čini previše radikalnim u ovom plastičnom, postmodernom svetu u kome je i sms već odavno passe, a možda su te su te sitne, obične stvari baš to novo što vam fali ili bi trebalo da probate ili otkrijete kao nešto sasvim novo. Dakle, dragi moji seksomani, na posao, želim vam puno sreće.


Jovan Nedeljkov za sebe kaže – izvinite ako sam previše besan.

Comments