Lav

Treba ti mnogo pažnje, ali mnogo. Stalno. Veza sa Lavom je uzbudljiva, izazovna, intenzivna, ali i iscrpljujuća. Ti ne dozvoljavaš partneru da diše, da se posveti sebi, ne ostavljaš ga na miru. On stalno mora da bude preokupiran tvojim potrebama, da ispunjava tvoje želje i očekivanja i da ti neprestano daje potvrde i fidbekove. Čovek pregori od tolikog angažovanja i u jednom trenutku mu svo to uzbuđenje postane dosadno.

Devica

Visoko kritične Device pohvaliće partnera sa “možeš ti to bolje” misleći da mu pružaju silnu podršku, dok mu zapravo uništavaju samopouzdanje. Teško da se neko pored tebe oseća dovoljno dobar, jer izgleda ne ispunjava ni jedan tvoj standard i stalno zamalo uspeva i mora još da se trudi, a kad se potrudi, to je opet zamalo uspeh. Naporno.

DEVICA2 Tajna je u horoskopu: Zbog čega si nepodnošljiva u vezi?

Vaga

U celom horoskopu, Vage su najpodnošljiviji partneri. Zato što izbegavaju svaki sukob, a kad nešto moraju da razreše, one otpuste svaki naboj i spremne su na svaki kompromis i dogovor. Ako su zbog nečeg nepodnošljive, to je zato što čovek ne može sa njima da se isposvađa na krv i na nož, jer Vage preziru niske strasti. Zato im se dešava da od partnera čuju ovakve rečenice “pa da, ti si sva tako uzvišena”.

Škorpija

Ti si stalno u odbrambenoj poziciji, tvoja žaoka je spremna da ubode svakog ko te povredi. Ali pošto stalno očekuješ da te neko povredi, stalno si u gardu i na kraju, kad više ne možeš da izdržiš tu napetost, napadaš prva. Razlog ćeš uvek da pronađeš. Zapravo, uvek si sigurna da imaš razlog i uvek spremna da se braniš.

Comments