Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Planetarni aspekti objašnjavaju gde najviše grešiš u vezama, šta je ono što te čini nepodnošljivom u partnerstvu, a da to uopšte i ne primećuješ.

Ovan

Tvoj radoznali i avanturistički duh, mogu veoma loše da utiču na vezu. Ponekad zaboraviš na partnera, ne vodiš računa o tome da li može da “promeni brzinu” i da te prati, niti o tome da bi on ponekad trebalo da vodi, a ti da pratiš. Ne možeš ti nikoga da čekaš i da se obuzdavaš da bi mu dala prostora. Kad si u punoj brzini, prosto gaziš, iako uopšte nemaš nameru da nekog povrediš.

Bik

Tvrdoglavost. To verovatno znaš o sebi, ali ne vidiš kada i kako bi trebalo da popustiš i napraviš kompromis. Bik će raditi na sopstvenu štetu iz čiste tvrdoglavosti i guraće od sebe partnera koji zaista želi da mu pomogne i koji ga upozorava da će naškoditi sebi i potpuno je u pravu. Ali Biku niko ne može da soli pamet, jer onda postaje još tvrdoglaviji, negativniji, bešnji i destruktivniji.

bik Tajna je u horoskopu: Zbog čega si nepodnošljiva u vezi?

Blizanci

Blizanci umeju da budu surovi. Ne zato što žele namerno da povrede, nego što im se empatija budi sporo i to nije baš najjača strana ni jedne od njihove dvostruke ličnosti. Tebe zamara kad treba da vodiš računa o nečijim osećanjima, jer bi ti da se zabavljaš i to ležerno i opušteno i ne želiš da ti bilo šta kvari uživanje. Pritužbe partnera pripisuješ drami i sujeti, dok se ne desi da moraš da ga shvatiš ozbiljno jer – više ne želi da bude sa tobom.

Rak

Zbog svoje prevelike senzitivnosti, Rakovi umeju da se ponašaju kao potpuni frikovi. Sve shvataš lično, sve te duboko povređuje i ne odvajaš bitno od nebitnog – sve primaš k srcu. Periodi stabilnosti su kratki, a stalna drama je zamorna i ako tvoj partner nije veoma stabilan i uzemljen, često ćeš ga svojom preosetljivošću isterivati iz pameti i iz takta.

Editors choice