Planetarni aspekti objašnjavaju gde najviše grešiš u vezama, šta je ono što te čini nepodnošljivom u partnerstvu, a da to uopšte i ne primećuješ.

Ovan

Tvoj radoznali i avanturistički duh, mogu veoma loše da utiču na vezu. Ponekad zaboraviš na partnera, ne vodiš računa o tome da li može da “promeni brzinu” i da te prati, niti o tome da bi on ponekad trebalo da vodi, a ti da pratiš. Ne možeš ti nikoga da čekaš i da se obuzdavaš da bi mu dala prostora. Kad si u punoj brzini, prosto gaziš, iako uopšte nemaš nameru da nekog povrediš.

Bik

Tvrdoglavost. To verovatno znaš o sebi, ali ne vidiš kada i kako bi trebalo da popustiš i napraviš kompromis. Bik će raditi na sopstvenu štetu iz čiste tvrdoglavosti i guraće od sebe partnera koji zaista želi da mu pomogne i koji ga upozorava da će naškoditi sebi i potpuno je u pravu. Ali Biku niko ne može da soli pamet, jer onda postaje još tvrdoglaviji, negativniji, bešnji i destruktivniji.

bik Tajna je u horoskopu: Zbog čega si nepodnošljiva u vezi?

Blizanci

Blizanci umeju da budu surovi. Ne zato što žele namerno da povrede, nego što im se empatija budi sporo i to nije baš najjača strana ni jedne od njihove dvostruke ličnosti. Tebe zamara kad treba da vodiš računa o nečijim osećanjima, jer bi ti da se zabavljaš i to ležerno i opušteno i ne želiš da ti bilo šta kvari uživanje. Pritužbe partnera pripisuješ drami i sujeti, dok se ne desi da moraš da ga shvatiš ozbiljno jer – više ne želi da bude sa tobom.

Rak

Zbog svoje prevelike senzitivnosti, Rakovi umeju da se ponašaju kao potpuni frikovi. Sve shvataš lično, sve te duboko povređuje i ne odvajaš bitno od nebitnog – sve primaš k srcu. Periodi stabilnosti su kratki, a stalna drama je zamorna i ako tvoj partner nije veoma stabilan i uzemljen, često ćeš ga svojom preosetljivošću isterivati iz pameti i iz takta.

Comments