WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Planetarni aspekti objašnjavaju gde najviše grešiš u vezama, šta je ono što te čini nepodnošljivom u partnerstvu, a da to uopšte i ne primećuješ.

Ovan

Tvoj radoznali i avanturistički duh, mogu veoma loše da utiču na vezu. Ponekad zaboraviš na partnera, ne vodiš računa o tome da li može da “promeni brzinu” i da te prati, niti o tome da bi on ponekad trebalo da vodi, a ti da pratiš. Ne možeš ti nikoga da čekaš i da se obuzdavaš da bi mu dala prostora. Kad si u punoj brzini, prosto gaziš, iako uopšte nemaš nameru da nekog povrediš.

Bik

Tvrdoglavost. To verovatno znaš o sebi, ali ne vidiš kada i kako bi trebalo da popustiš i napraviš kompromis. Bik će raditi na sopstvenu štetu iz čiste tvrdoglavosti i guraće od sebe partnera koji zaista želi da mu pomogne i koji ga upozorava da će naškoditi sebi i potpuno je u pravu. Ali Biku niko ne može da soli pamet, jer onda postaje još tvrdoglaviji, negativniji, bešnji i destruktivniji.

bik Tajna je u horoskopu: Zbog čega si nepodnošljiva u vezi?

Blizanci

Blizanci umeju da budu surovi. Ne zato što žele namerno da povrede, nego što im se empatija budi sporo i to nije baš najjača strana ni jedne od njihove dvostruke ličnosti. Tebe zamara kad treba da vodiš računa o nečijim osećanjima, jer bi ti da se zabavljaš i to ležerno i opušteno i ne želiš da ti bilo šta kvari uživanje. Pritužbe partnera pripisuješ drami i sujeti, dok se ne desi da moraš da ga shvatiš ozbiljno jer – više ne želi da bude sa tobom.

Rak

Zbog svoje prevelike senzitivnosti, Rakovi umeju da se ponašaju kao potpuni frikovi. Sve shvataš lično, sve te duboko povređuje i ne odvajaš bitno od nebitnog – sve primaš k srcu. Periodi stabilnosti su kratki, a stalna drama je zamorna i ako tvoj partner nije veoma stabilan i uzemljen, često ćeš ga svojom preosetljivošću isterivati iz pameti i iz takta.

Editors choice