Strelac

Nezavisnost i sloboda Strelcu ponekad smetaju da ostvari partnerski odnos. Ako počneš da osećaš da te nešto sputava, da neko pokušava da te kontroliše, izbezumićeš se više nego što takav položaj zahteva. Iz straha od gubitka slobode, možda ćeš odjednom odlučiti da ti samoća više odgovara i da ti nikome ne možeš da polažeš račune o sebi. Divljakuša u tebi preosetljiva je na svaki oblik kroćenja i privođenja nameni.

Jarac

Ono zbog čega su Jarčevi nemogući jeste upravo ono što ih čini Jarčevima. Oni su vredni, temeljni, odgovorni, organizovani i sa svim svojim vrlinama previše kruti i strogi. Zahtevni, naporni, dosadni. Odnosno, ono što tebe zanima, tvog partnera možda smara do besvesti, ali pokušaj da shvatiš da detaljni program dijete i vežbanja koji si za njega osmislila tako posvećeno i s ljubavlju – uopšte nije zabavno.

jarac 3 Tajna je u horoskopu: Zbog čega si nepodnošljiva u vezi?

Vodolija

Teško je osećati se komotno i opušteno u vezi sa Vodolijom. Ti ne odaješ svoja prava osećanja, a vrlo je verovatno da prava osećanja i nemaš i da je tvoje zagonetno ponašanje posledica praznine, a ne ispunjenosti. Veza sa tobom na kraju uvek donosi nesigurnost i pitanja bez odgovora.

Ribe

Ribe će malo da odlutaju i da zaborave da se vrate, ako stvarnost ne ispunjava njihova očekivanja – a ne ispunjava. Tvom partneru je nemoguće da te prati na tvojim vantelesnim putovanjima, ne zna kako da ti priđe i kako da ti pomogne da nađeš put u realnost.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com
Brankica Milošević

Comments