Iako se na prvu pomisao čini da kada imaš mnogo novca i svjetsku slavu želiš ogromno vjenčanje s velikim brojem ljudi. No, pokazalo se da to u većini slučajeva nije tako. Poznatima je očito dosta toga da su uvijek u centru pozornosti, pa se svim silama trude svaku sitnicu sakriti od javnosti. Oni su većinom ljubitelji nimalo skromnih, ali zato jednostavnih vjenčanja sa što manje ljudi. Pa pogledajmo.

Prije nekoliko dana svijet je šokirala vijest da se poznata manekenka Agines Dejn (Agyness Deyn) udala za svog dečka Đovanija Ribisija (Giovanni Ribisi). Navodno za vjenčanje nitko nije znao, tek se na kraju oglasio Đovanijev glasnogovornik, koji je potvrdio vijest.

slika153 Tajna venčanja slavnih

Novopečeni muž i žena

Rejčel Vajs (Rachel Weisz) i Danijel Krejg (Daniel Craig) nisu bili službeno potvrdili da su par sve dok sve nisu iznenadili objavom da su vjenčani. Sudeći prema izvoru bliskom paru, vjenčanje su održali u Njujorku uz prisutnost svoje dvoje djece i dva svjedoka.

slika244 Tajna venčanja slavnih

Slavni par je sve iznenadio objavom

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je svoje vjenčanje s Markom Entonijem (Marc Anthony) držala tajnim tako što je svim gostima rekla da su pozvani na njenu kućnu zabavu, mnogi su se sigurno iznenadili kad su stigli.

slika338 Tajna venčanja slavnih

Dženifer se poslužila trikom

Orlando Blum (Orlando Bloom) i Miranda Ker (Miranda Kerr) su bili zajedno tek mjesec dana kada su se odlučili vjenčati. Svijetu su to objavili tek kada su otputovali na medeni mjesec.

slika441 Tajna venčanja slavnih

Oni nisu dugo razmišljali

Havijer Bardem (Javier Bardem) i Penelope Kruz (Penelope Cruz) su zaista rijetko zajedno viđeni u javnosti, tako da svijetu nisu potvrdili ni zaruke, a već su bili vjenčani. Ceremoniju su obavili na Bahamima, u kući zajedničkog prijatelja.

slika536 Tajna venčanja slavnih

Vjenčanje na Bahamima nije loša ideja

Bez obzira na popularnost, Megan Foks (Megan Fox) se odlučila udati za svog dugogodišnjeg dečka Brajana Ostina Grina (Brian Austin Green) pred samo šestero ljudi, daleko od očiju javnosti, na Havajima.

slika626 Tajna venčanja slavnih

Još jedan par koji se odlučio na egzotično vjenčanje

S obzirom na to da je Harison Ford (Harrison Ford) iza sebe imao već dva braka, kada se odlučio oženiti Kalistom Flokhart (Calista Flockhart), odlučio je sve zatajiti. Par je otputovao u Nju Meksiko, gdje su razmijenili zavjete.

slika722 Tajna venčanja slavnih

Tajanstven par

Nakon što su odustali od skupog i velikog vjenčanja u Los Anđelesu, Kler Dejns (Claire Danes) i Hju Densi (Hugh Dancy) su otputovali u jedno selo u Francuskoj i tamo održali ceremoniju za koju je javnost saznala nakon nekoliko tjedana.

slika823 Tajna venčanja slavnih

Veliko vjenčanje nije bilo za njih

Bijonse (Beyonce) i Džej-Zi (Jay-Z) su posebni. Oni su imali privatnu ceremoniju s 40 gostiju, ali nemojte misliti da se nisu istrošili. Dapače, vjenčanje je održano u njihovom luksuznom penthouseu, kojeg su ukrasili sa 70,000 bijelih orhideja, koje su posebno za njih stigle s Tajlanda.

slika918 Tajna venčanja slavnih

Napravili su vjenčanje u svom stilu

Na vjenčanju Džesike Albe (Jessica Alba) nije prisustvovao nitko. Kada je vijest da se udala za Keša Vorena (Cash Warren) procurila u medije, njen brat se šokirao, jer nije znao ništa o tome.

slika1018 Tajna venčanja slavnih

Oni su uspjeli šokirati i obitelj


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments