Možda te dragi kamen koji se vezuje za tvoj mesec rođenja nikada nije previše privlačio, i oduvek si želela da se u tvojoj kutiji za nakit nađu minđuše sa smaragdom, kamenom koji se vezuje onima rođenim u maju ili prsten sa safirom – dragim kamenom rođenih u septembru.

Međutim, verovatno nisi znala da svaki horoskopski znak takođe ima “svoj” dragi kamen, te zapravo pred sobom imaš veći izbor nego što si mislila! Takođe, svaki kamen ima i svoje značenje i simboliku, pa po verovanjima doprinosi uspostavljanju unutrašnje stabilnosti i harmonije.

lav Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!

Kako bismo ti pomogli da se snađeš u izboru nakita sa dragim kamenjem koji ti najviše odgovara, posavetovali smo se sa stručnjacima – zlatarom Andrejević koja više od 15 godina stvara i razvija svoju unikatnu kolekciju nakita pod nazivom Tutti frutti XI. Radi se o nakitu koji je rađen u kombinaciji raznobojnog dragog kamenja i zlata i koji je postao prepoznatljiv domaći brend koji u sebi krije magiju broja 11. Vlasnik zlatare Andrejević i začetnik Tutti Fruti XI brenda, Kosta Andrejević, oduvek se zanimao za simboliku koja prati drago kamenje i pozitivan uticaj na čovekov život koji su mu brojne kulture kroz istoriju pripisivale.

Zato ti u nastavku otkrivamo koje drago kamenje horoskopski znakovi treba da imaju uz sebe u zavisnosti od simbolike i amajlijske vrednosti samog kamena. Još dobrih vesti? Kao dodatni bonus otkrićemo ti i koji prsten, narukvicu, minđuše ili ogrlicu da izabereš u skladu sa tim, a tu je i posebno nagradno iznenađenje koje je zlatara Andrejević pripremila za čitateljke Wannabe Magazine-a!

Zemljani znakovi

Bikovi, Device i Jarčevi – zemljani znaci – nisu ljubitelji promena, ali će uvek uraditi ono što je potrebno i prilagoditi se situaciji. Često se osećaju kao da nisu dovoljno dobri, odnosno da uvek to što su uradili, mogu da urade još bolje! Izuzetno cene iskrenost i istinu, iako ne vole uvek i da je čuju, i naravno, vrlo su uporni, ambiciozni i fokusirani!

Preporučuje im se da nose brilijante – dragi kamen koji daje unutrašnju snagu i za koji se veruje da pomaže da se lakše savladaju velike prepreke; safir koji štiti od negativne energije i stresa, ali i zavisti i ljubomore; smaragd – kamen koji donosi strpljenje, i garnet – za koji se od davnina veruje da oslobađa od osećanja niže vrednosti.

Brilijanti se, zajedno sa još 11 prirodnih dragih kamena, nalaze na svakom komadu nakita Tutti Frutti XI kolekcije zlatare Andrejević, te bismo zato za zemljane znakove, izdvojili:

devica Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Tutti Frutti 11 kolekcija
xmm0100 zuto zlato Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!Zlatne minđuše u obliku srca
xmv0430 roze Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!Privezak Ljubav, Vera, Nada

Comments