Vazdušni znakovi

Blizanci, Vage i Vodolije, stalno žive u svojim idejama i često ih “ne drži mesto”. Prirodno su radoznali i poznati kao “pričalice” zodijaka. Lako se mogu emotivno odvojiti od svake situacije, te zbog svega toga okolini deluju nezainteresovano i rezervisano. Vole ideju o večnoj i pravoj ljubavi, ali im nije lako održiva i razumljiva.

Zato se ovim znakovima preporučuje drago kamenje poput topaza – koji podstiče bolju komunikaciju, a takođe se smatra kamenom koji opušta i donosi unutrašnji mir. Citrin pomaže da se misli “razbistre”, turmalin da se emocije lakše pokazuju i kontrolišu, ali i ametist – kamen koji osim smirenosti, pruža i snagu i sigurnost u ličnim odnosima.

Iz Tutti Frutti XI kolekcije, za vazdušne znakove izdvajamo:

srca tesk Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Tutti Frutti 11 kolekcija
xmm0101 ZUTO Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!Zlatne minđuše polulopte ukrašene prirodnim dragim kamenjem

Ukoliko su ti se dopali naši predlozi, ne propusti da pogledaš celokupnu ponudu iz Tutti Frutti XI kolekcije zlatare Andrejević, čije je zaštitno lice naša poznata atletičarka Ivana Španović. Osim toga, zlatara Andrejević ove godine slavi 70 godina postojanja i zato želi da nagrade čitateljke Wannabe Magazine-a sa vaučerom u iznosu od 5000,00 RSD za kupovinu nakita iz Tutti Frutti kolekcije, koji se može iskorisitti do nove godine!  Prvih 30 čitateljki koje nam se jave na mejl redakcija@wannabemagazine.com sa imenom, prezimenom i naznakom “Tutti frutti” – osvojiće vaučer! Nezaboravite da zapratite zlataru Andrejević na Facebook-u i Instagram-u.

Elena Erdeljanović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments