Vodeni znakovi

Rakovi, Škorpije i Ribe odlično umeju da “čitaju” druge osobe i intuicija im je izuzetno razvijena, iako joj ne veruju često. Vole da se druže, ali im je potrebno i vreme koje provode sami, te moraju naučiti da ponekada kažu i “ne”. Umeju biti povučeni i stidljivi, ali baš kao i tiha voda koja breg roni, vrlo su emotivni i sve osećaju i čuvaju duboko u sebi. Saosećajni su, zaštitnički nastrojeni i često žive “u oblacima” i svom svetu mašte.

Zbog svega toga, vodeni znakovi bi uz sebe morali da nose rubin za koji se veruje da osim sreće, bogatstva, snage, mudrosti, integriteta i ljubavi – osobama rođenim u znaku Raka, Škorpije i Riba pomaže da se oslobode ljubomore, briga i nepotrebnih strahova, ali im pruža i prizemnost i pomaže da budu realniji. Osim toga, trebali bi da nose i smaragd – koji uspostavlja unutrašnju harmoniju i pruža sigurnost u ljubaviturmalin – koji pomaže da lakše kontrolišemo emocije i safir – koji pospešuje mudrost i intuiciju.

Ovo drago kamenje je deo nakita kolekcije Tutti Frutti XI, a za ove horoskopske znake izdvojili bismo:

mindjusice Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Tutti Frutti 11 kolekcija
xsp0037 rozze zlato Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Tutti Frutti 11 prsten
xsv0029 Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Privezak malo puno srce sa prirodnim dragim kamenjem

Vatreni znakovi

Ovnovi, Lavovi i Strelčevi su poznati kao direktne, jake i dominantne osobe, koje vole slobodu, ali i da budu u centru pažnje. Teže ka tome da brzo završe sve što su naumili, ali i da sve bude baš kako su oni zamislili. Često potiskuju svoje emocije i doživljavaju ih kao slabost, vrlo su darežljive osobe i lako praštaju.

Ametist, predivan dragi kamen ljubičaste boje, donosi smirenost i uspostavlja balansa, što Ovnovima, Lavovima i Strelčevima koji su poznati po svojoj eksplozivnoj energiji, izuzetno znači. Osim toga, ovaj kamen budi i kreativnost. Citrin, koji je zbog svoje žute boje poznat i kao kamen sunca, prirodno ide uz ove astrološke znakove, a podstiče produktivnost, doslednost i volju. Preporučuje im se da nose i peridot – kamen koji “oslobađa” osećanja i leči emotivne povrede, kao i tsavorit kamen za koji se veruje da lišava strahova koji se javljaju u vezi sa ličnim finansijama, ali i pomaže da imamo razumevanja prema dragim osobama.

Ametist, citrin, peridot i tsavorit su takođe deo kolekcije nakita Tutti Frutti XI, a nama se posebno sviđaju:

 

xmv0198 isolated Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!Stilizovani privezak violinskog ključa sa dragim kamenjem

xkn0013 roze zlato Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Tutti Frutti 11 narukvica
xmp0171 Tajna veza između horoskopa, nakita i dragog kamenja   i šta da izabereš za sebe!
Anetine prsten

Comments