Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

“Dok sam bila potpuno anonimna sanjala sam da mogu nekome da pomognem. Težila sam da imam tek toliki uticaj, da mogu nekako da doprinesem. Ako postoji pozitivna strana toga što sam, na neki način, postala javna ličnost, to je onda što ću moći nekome da pomognem“, počinje svoju inspirativnu priču naša poznata glumica Tamara Krcunović.

Pokušavajući da opiše jedinstveno osećanje koje davanje u nama izaziva, uspešna umetnica u video intervju snimljenom u okviru zajedničke kampanje UNICEF-a i magazina WANNABE “WannaGive- jer je tuđa sreća i moja sreća” je istakla “da kada se nekome nađe u životu i kada zna da je uspela da pomogne, ta emocija je kod nje povezana sa ljubavlju i osećajem mira”.

Ovaj iskreni video intervju je samo jedan u nizu u okviru spomenute kampanje koja za cilj ima promovisanje humanosti i važnosti redovnog mesečnog doniranja kroz Klub prijatelja UNICEF-a.

“Mislim da roditelji mogu da utiču na decu i da ih odmalena uče da daju i da dele, i da razvijaju neke lepše vrednosti. Ako dete ponese 20 dinara u školu, da kupi kiflu, i dogodi se da njegov drugar tog dana nema užinu, dovoljno je da polovinu kifle da svom drugu. Već tako on je učinio mnogo“, rekla je Tamara u video priči i dodala:

“Kada sam bila mala i živela u Alžiru moja porodica je godinama kupovala UNICEF-ove razglednice. Za nas je ispisivanje i slanje tih razglednice bio poseban čin koji je u meni usađen od tada. I dalje imam malo plavo UNICEF-ovo koferče koje sam dobila kao devojčica. Danas u njemu čuvam dragocene slike iz detinjstva.“

UNICEF u Srbiji i WANNABE magazin su na Međunarodni dan humanosti pokrenuli zajedničku kampanju „WannaGive – jer je tuđa sreća i moja sreća“ sa ciljem promovisanja humanosti i lepote davanja. Tokom kampanje kojom počinje i obeležavanje 70 godina rada UNICEF-a u Srbiji ambasadori UNICEF-a i poznatI glumci, muzičari i TV lica, poput Aleksandra Radojičića, Nataše Miljković, Jelene Gavrilović, Bojana Perića i brojnih drugih, govoriće, kroz seriju video intervjua, o značaju darivanja, solidarnosti i altruizmu.

Celu Tamarinu priču pogledajte u klipu, a više o tome kako da postanete redovni donatori, odnosno članovi Klubu prijatelja UNICEF-a pogledajte ovde.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice