Lepe i negovane poznate dame uvek su inspiracija da i same izgledamo isto tako dobro, jer, kada mogu one, zašto ne bismo mogle i mi? Naravno, uvek nam je potrebno i malo podsticaja, saveta i trikova kako bismo mogle u potpunosti da ih “iskopiramo”, a danas vam upravo Tamara Paunović i Biljana Obradović otkrivaju svoje tajne savršenog izgleda.

Najpre, u čemu je ključ lepe i negovane kože? Tamara smatra da je to pre svega stalna hidratacija kože, ali da je sa druge strane takođe važno i šta unosimo u organizam. “Jako je bitno da konzumirate hranu koja vam najviše prija”, objašnjava Tamara. “Ja sam izbacila mlečne proizvode i mogu da kažem da mi je koža lica mnogo bolja! Poznato je da se sve štetno što unesete odražava na koži. Osim toga, i masaže i treninzi su neophodni za lepu i zdravu kožu tela, a na taj način i izbacujete negativnu energiju i osećate se mnogo bolje!” Ona dodaje da obožava sve što je prirodno, te nije neobično da i sama napravi mleko za telo, kreme za lice ili maske. Ipak, olakšavajuće jeste to što se na tržištu može pronaći mnogo organskih proizvoda za negu.

tamara paunovic 2 Tamara Paunović i Biljana Obradović ti otkrivaju tajne svog izgleda

Kada je reč o Biljani, ona smatra da je ključ lepe i negovane kože upravo – u nezi. Ali, ona kreće još od tinejdžerskih dana! “Od svoje 15. godine majka me je učila kako da čuvam kožu, kako da pravilno nanosim kremu, da je ne vučem u predelu očiju i sl. Sa druge strane, apelujem na devojke da ne stavljaju jake pudere i šminku sa 20 godina jer će ih drugi gledati i sa 40 i 45 kada takođe treba lepo da izgledaju”, naglašava Biljana. Ona nikada nije legla da spava našminkana, a alkohol i cigarete su takođe zabranjeni jer utiču na kvalitet kože.

biljana obradovic 6 Tamara Paunović i Biljana Obradović ti otkrivaju tajne svog izgleda

Profesionalni šminker Marko Nikolić ističe da isključivo dobar ten daje licu mladost i svežinu. Ali, kada je u pitanju sama tehnika šminkanja, uz pomoć strobinga ili hajlajtera možete postići isti efekat. Uz to, Marko savetuje da se uvek odlučite za nežnu, pastelnu nijansu karmina kako biste svom licu obezbedile dodatni sjaj.

Comments