Kao što i same znate, devojke se definitivno dele u dve grupe – one koje vole da naglase oči prilikom šminkanja i one koje akcenat stavljaju na šminkanje usana. Tamara i Biljana su upravo predstavnice obe grupe devojaka! Dok Tamara uvek bira smokey eyes, Biljana je ta koja obožava glamurozni izgled koji uključuje naglašene usne, malo maskare i kosu podignutu u rep ili punđu.

A bez kog beauty proizvoda ove dame ne bi mogle da zamisle svoj dan? “Ne bih mogla da zamislim dan bez sjaja za usne! Imam ih dosta i uvek i u torbi imam po nekoliko nijansi”, otkriva Tamara. “Bez svega se može, osim bez vode. Čisto lice je najbolji makeup! Ali, eto, izdvojila bih toniranu kremu, maskaru, sjaj za usne i olovku za obrve”, kaže Biljana.

tamara paunovic Tamara Paunović i Biljana Obradović ti otkrivaju tajne svog izgleda biljana obradovic 5 Tamara Paunović i Biljana Obradović ti otkrivaju tajne svog izgleda

Marko Nikolić savetuje da, ako ste brinete ili crnke, slobodno budete smelije i odaberete intenzivniji, tamniji makeup jer će vam sigurno dobro stajati, baš kao što je to dokazala i Tamara. A ako ste plavuše, poput Biljane, “jača” boja karmina i ajlajner su spoj koji će na vama izgledati maksimalno dobro, nikako “teško” i “umorno”.

Pročitajte još i ovo:

Must Try: 6 domaćih maski za lice za prelepu kožu

Zanimljivi načini na koje možeš upotrebiti aspirin, a za koje nisi znala

Nauka je potvrdila: Ovako treba da izgleda IDEALNO žensko telo 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Dejan Milićević

Šminka i frizura: Marko Nikolić, L’Oreal Paris

Ivana Tomić

Comments