Kako bi vaša koža bila lepa i zdrava, važan korak u nezi je je i jutarnja beauty rutina. Za Tamaru je obavezno čišćenje lica micelarnom vodom, a zatim sledi hidratantna krema i krema sa zaštitnim faktorom. Biljana voli da se umije i nanese blagu kremu, dok noćnu, masniju kremu nanosi samo uveče, kada zna da neće izlaziti.

Ove dame svoj savršeni izgled duguju i tome što se jako malo šminkaju. Tamari je dovoljno da nanese toniranu kremu i sjaj za usne, dok se “jače” šminka samo za posebne prilike. I Biljana najradije bira da se privatno uopšte ne šminka. “Ne zaboravite da 20 godina imam tešku šminku zbog TV emisija i da sam željna da budem bez šminke! U suštnini, preko dana sam ili bez šminke jer imam čisto i lepo lice i kožu, ili nanesem toniranu BB kremu. Stavim i malo rumenila, isenčim obrve, nanesem minimum šminke oko očiju i karmin nežne boje. Za emisije ili važne izlaske uvek imam svog šminkera, ali priznajem da me to opterećuje! Veštačke trepavice volim, ali za TV emisiju. Takođe, od nedavno umesto kreme ispod makeup-a stavljam prajmer kako bi mi lice bilo mat”, otkriva Biljana.

tamara paunovic 3 Tamara Paunović i Biljana Obradović ti otkrivaju tajne svog izgleda biljana obradovic 51 Tamara Paunović i Biljana Obradović ti otkrivaju tajne svog izgleda
Comments