Taylor Swift i Travis Kelce su par o kome svi pričaju, a kako i ne bi, kada je Taylor (odskoro milijarderka) – ubedljivo najpopularnija pevačica današnjice! Živimo u Taylorinom svetu, a dokaz za to je činjenica da ne prođe dan, a da ne svedočimo vestima o novim nagradama i oborenim rekordima pevačice.

Imajući to u vidu, znamo da je biti u vezi sa Taylor Swift, ako ništa drugo – pametan poslovni potez (iako verujemo da je ova veza mnogo više od toga!). Zašto to kažemo? Pa, nakon pevačicine posete jednoj od utakmica njenog dečka, Vivid Seats veb-sajt je dostigao povećanje u prodaji od zapanjujućih 173%, dok je Travisov dres preko noći postao jedan od pet najprodavanijih NFL dresova.

I baš zato, ne treba da čudi što je ova veza jedna od najatraktivnijih senzacija među fanovima pop kulture (a očigledno i fanovima sporta). U skladu sa tim,  Travis se nedavno otvorio povodom svoje romantične veze sa Taylor, opisavši je, ni manje ni više, kao genija.

Taylor Swift i Travis Kelce: Prvi detalji o njihovom upoznavanju

Šta je sporista rekao o romantičnoj vezi sa pevačicom?

U novom intervjuu sa The Wall Street Journal, NFL igrač je otkrio brojne detalje o svojoj (dosad) privatnoj vezi, priznavši da je bio Swiftie pre nego što je uopšte počeo da izlazi sa pop zvezdom (što nas ne iznenađuje). Kelce je i ranije ove godine prisustvovao koncertima svoje devojke na The Eras turneji, a istakao je da je bio najuzbuđeniji povodom njenog izvođenja pesama sa prvog pop albuma – 1989 (ali opet, ko nije?!).

Blank Space je pesma koju sam definitivno želeo da čujem uživo”, rekao je, citiravši stih njene pesme: “I can make a bad guy good for the weekend“, naglasivši da je ta rečenica briljantna.

Zapravo, Kelce je nedavno počeo da temeljno uči tekstove pevačice, naročito njene breakup pesme (i ne, ne znamo da li je Taylor’s Version projekat uticao na ovu odluku!).

“Nikada nisam bio čovek koji je dobar sa rečima. Provođenje vremena sa Taylor i uviđaje koliko je pametna, za mene je bio apsolutno zadivljujuće. Učim od nje svakog dana”, objasnio je.

Sportistu, kako kaže, apsolutno oduševljava njena sposobnost da s lakoćom napiše “zarazan jingle“, ali na pitanje da li bi on mogao da nešto nauči Taylor zauzvrat, rekao da je ne može da se seti ničega (što on zna, a ona ne).

Podsetimo se, glasine o popularnom paru počele su da kruže u septembru, a sportista je “dodao ulje na vatru” kada je u svom podkastu saopštio da je pozvao poznatu milijarderku da ga gleda na utakmici na Arrowhead stadionu.

Ubrzo nakon Travisovog javnog priznanja, Swift je počela da otvoreno navija za Kansas City Chiefs. Takođe je nekoliko puta bila viđena sa sportistom u Njujorku – potvrdivši svoju romantičnu vezu.

Gde i kako su se upoznali?

Uprkos tome što bi većina nas pomislila da bi svako osetio veliku tremu pre izlaska sa superzvezdom kao što je Taylor Swift, Kelce se za The Wall Street Journal pohvalio da nije bio nervozan kada je otišao na prvi zvaničan dejt sa Taylor.

“Kada sam je upoznao u Njujorku, već smo neko vreme razgovarali (onlajn), tako da sam znao da možemo otići na prijatnu večeru i voditi prijatan razgovor. Šta se desi posle toga, desilo se”, priznao je sportista, opisavši njihov prvi susret.

Ipak, dodao je da su njegovi prijatelji i porodica bili nervozni “umesto njega”.

“Svi oko mene su mi govorili: ‘Nemoj da zezneš ovo!’, a ja sam odgovarao da razumem”, podelio je Travis za kraj intervjua.

Pročitajte i ovo: Zašto je ljubavni život Taylor Swift interesantniji od njenih uspeha?

Naslovna fotografija: instagram.com/taylorswift.updates13

Milica Nešić

Comments