Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Kad vas događaji pogode kao pesnicom u stomak – izbiju vam vazduh, a tlo vam izmakne pod nogama. I nisu potrebne neke velike krize da biste se tako osećali – nokautirano i bez daha – to se dešava veoma često, u onim trenucima kad izgleda kao da se sve zaverilo protiv vas, ništa vam ne ide od ruke i rezignirano komentarišete kako bi bilo bolje da tog jutra niste ni ustajali iz kreveta i da ste prespavali taj grozan dan, pun glupih prepreka od samog početka.

I kad otkrijete da ste zaboravili da nabavite kafu, ili nestane struja dok se spremate za posao, smrznete se dok čekate prevoz, zakasnite, a onda saznate da će plata kasniti i svi oko vas su došli bolesni na posao, šmrču i kašlju i šire viruse, dođe vam da iskočite iz kože. Stres tako radi – samo pakuje jedno na drugo, a vi na kraju ne iskočite iz kože i ne pronađete nikakav izlaz i ne pada vam na pamet da pokušate konstruktivno da se oslobodite te energije, nego trpite i pušite se i osećate da vam nešto sedi na grudima, koči vam se vrat, boli vas glava, probada vas u želucu. Pritisak, nervoza i bespomoćnost koju osećate raspoređuje vam se po telu, jer negde mora da se kanališe i da se na neki način odradi, materijalizuje. Diši duboko, kažu vam često. Diši duboko, kažete sami sebi i pokušavate, ali kao da samo gutate vazduh i ništa ne postižete, osim da počne da vas žiga u grudima.

sreca 2 Tehnika disanja: Najefikasniji način da se smirite

Editors choice