Belgijanac Marko Bejli (Marco Bailey), koji već dve decenije spada u sam krem svetske tehno scene, nastupiće 17. maja na velikoj “Heineken Lucky Records Showcase” žurci na otvaranju bašte Sava Centra. Ovo će biti prvi veliki open air parti u gradu, a podrška su autor legendarne himne festivala “I Love Techno” Tom Hejds (Tom Hades) i jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva Petar Dundov.

111 Tehno spektakl na otvaranju bašte Sava Centra: Marco Bailey, Tom Hades & Petar Dundov

Petar Dundov i Marko Bejli

Marko Bejli, veteran belgijskog tehno zvuka je na velikoj svetskoj turneji povodom novog studijskog albuma “High Volume”, koji će ovom prilikom predstaviti i u Beogradu. Bejli se već dugo svrstava u ligu najkvalitetnijih imena na andergraund DJ sceni, čija izdanja redovno dospevaju na liste drugih velikana poput Karla Koksa (Carl Cox), Lorana Garnijea (Laurent Garnier) i Sven Veta (Sven Vath), čime dodatno, iz godine u godinu, potvrđuje svoj neosporni talenat.
Na “Heineken Lucky Records Showcase” partiju miks pult će deliti sa najkvalitetnijim techno producentom i DJ-em iz Hrvatske Petrom Dundovim. On će ovom prilikom imati svoj prvi live nastup u Srbiji, pa se očekuje da ovo svakako bude jedan od njegovih natprosečnih setova. Tom Hejds je čovek koji je 2001. godine uradio legendarnu himnu čuvenog festivala “I Love Techno”, čime se i probio na sceni. Međutim, posle je kvalitet dokazao i sa nizom velikih samostalnih izdanja i koprodukcija sa sjajnim Markom Bejlijem, kao i čestim gostovanjima po celom svetu.

222 Tehno spektakl na otvaranju bašte Sava Centra: Marco Bailey, Tom Hades & Petar Dundov

Speedy i Tom Hejds

Podrška su i Milenko b2b Brajan, kao i DJ Speedy. Zahvaljujući njemu i njegovom “Lucky records”-u, u Beograd su dolazila imena kao što su Adam Bejer (Adam Beyer), Kristijan Varela (Cristian Varela), Marko Bejli i Mauro Pikoto (Mauro Picotto). Nedavno je izbacio i singl za poznati “Pornographic Recordings” (Wet Nurse), iza koga stoji upravo Kristijan Varela.

Prvi kontigent karata po povlašćenoj ceni od 650 dinara je rasprodat u rekordnom roku. Trenutna pretprodajna cena je 850 dinara, dok će na dan žurke ulaznice koštati 1,000 dinara.
Ulaznice se mogu kupiti u Bilet Servisu, Beogradskoj Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama “Vulkan” i “Delfi”. Online prodaja i naručivanje karata preko sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Comments