Sa samo 20 godina, američki model Tejlor Hil je već učestvovala u kampanjama i revijama najpoznatijih modnih kuća. Ne tako davno, pridružila se elitnoj grupi “Anđela”, čuvenog američkog brenda donjeg veša, što ju je trenutno učinilo jednom od omiljenih mladih žena njene generacije. Njen šarm i svežina osvojili su najprestežnije modne magazine koji su je želeli na svojim naslovnim stranama. Fotografisala su je najveća imena modne fotografije, uključujući Merta Alasa (Mert Alas) i Markusa Pigota (Marcus Piggott), pobednički fotografski duo koji je bio zadužen za Lancôme vizuale tokom poslednje tri godine, a nedavno je imala i debi na filmskom platnu, u ostvarenju Nikolasa Vindinga Refna (Nicolas Winding Refn), The Neon Demon.

Tejlor Hil Nova Lancôme ambasadorka Tejlor Hil: Nova Lancôme ambasadorka

Sa izraženim pogledom, krupnim, plavim očima uokvirenim gustim obrvama, iskrenim, a ujedno senzualnim osmehom i neospornim rok-šik stilom, Tejlor Hil odiše samopouzdanjem, ali nikad arogancijom. Ona je uzor generaciji energičnog, slobodnog duha koja je prati na Snapchat-u i Instagram-u, na kojima ima više od 4 miliona pratilaca. Od bekstejdža modnih revija i crvenog tepiha, do čuvenog Koačela (Coachella) festivala, gde zajedno sa svojim drugaricama uvek ostavlja sjajan utisak, Tejlor Hil deli najuzbudljivije trenutke iz svog života sa fanovima širom sveta.

Tejlor Hil Nova Lancôme ambasadorka2 Tejlor Hil: Nova Lancôme ambasadorka

Ikona generacije? Verovatno, ali i mnogo više od toga. Pre svega, slobodna žena koja se, poput mnogih drugih, poigrava sa paradoksima i pretvara ih u umetnost sreće i izvor pozitivne energije. Inspirativna žena koja zrači srećom: šta je više Lancôme od toga? Prirodno, Tejlor Hil nalazi svoje mesto među snažnim, inspirativnim ženama koje ispisuju priču o kući lepote od samog početka.

Oduševljeni smo zbog saradnje sa Tejlor, koja predstavlja moderan Lancôme, u harmoniji sa vremenom, sa suptilnom mešavinom senzualnosti, naivnosti i slatke, a upečatljive lepote,” objašnjava Fransoz Leman, Lancôme internacionalna generalna direktorka.“Ona je veoma inspirativna mlada žena za svoju generaciju: neizmerno radoznala, slobodnog uma i pozitivnog pogleda na svet.”

Veoma sam uzbuđena i počastvovana zbog toga što sam se pridružila Lancôme kući . Volim viziju na kojoj je utemeljen ovaj ženstveni brend. Nova uloga ambasadorke je ogroman korak u mojoj karijeri, san koji je postao realnost,” otkriva Tejlor Hil.

Comments