Neki to vole vruće, a vruće je sinonim za Merilin Monro.

Intrigirala je i ne prestaje decenijama posle smrti, a pored brojnih nedoumica koje se vežu za njeno ime, Merilin nam nije ostala dužna saveta o tome kako neguje svoje telo.

Žena koja je slovila za najveću mušku fantaziju bila je i ostala sinonim za najzgodniju, najprivlačniju ženu sveta. Njena prerana smrt bila je ujedno i rađanje besmrtnosti, a ova avangardna ženska pojava ostavila je savete koji se i dan-danas pamte, a i citiraju.

Moramo da napomenemo da je ova filmska boginja bila visoka 166 centimetara, a težina joj je varirala od 50 do 60 kilograma.

Merilinino telo – najbolje u istoriji, a ova filmska boginja imala je liniju, koju ni pola veka nakon njene smrti, niko nije nadmašio, dok su njene obline produkt genetike, načina ishrane i glamura stare škole. Iako danas mnogi komentarišu kako njena figura nije bila idealna i da je imala nekoliko kilograma viška, tajna njene fatalnosti bila je u tome što se ona dobro osećala u svom telu i zračila seksepilom.

158 Telo k’o u Merilin Monro!

Sama Merilinka dala je izjavu o tome kako započinje dan. A ona glasi ovako: “Svakoga jutra zagrejem šoljicu mleka, a dok se oblačim u šoljicu razbijem dva jaja i izmutim ih viljuškom. Taj napitak upotpunim i mutlivitaminskom tabletom. Sumnjam da bi ijedan lekar mogao preporučiti hranjljiviji doručak za devojku u žurbi”.

Nije nam ostala dužna ni mišljenja o treniranju: “Ne mogu da vežbam ako to radim samo zato što moram”.

“Svako jutro provodim desetak minuta dižući lagane tegove. Razvila sam sopstvene vežbe kako bih održala mišiće čvrstima, a znam da su upravo te vežbe dobre za moje telo, jer vidim rezultate.”

Ignorišite druge i slušajte samo sebe, još jedan od saveta koji je Merilin svojevremeno udelila svim ženama sveta. Ona nije bila tip žene koja bi vežbala do iznemoglosti i ponavljala vežbe u ritmu muzike satima. Sve je radila po osećaju i možda je to ono po čemu se izdvajala. Volela je da naglasi struk i istakne obline.

“Istakni stuk i slavi svoju ženstvenost”, jedna je od poznatijih izreka neprevaziđene M.

240 Telo k’o u Merilin Monro!

Evo šta je Merilin rekla na temu ishrane:

“Moje večere kod kuće zapanjujuće su jednostavne. Pri povratku kući kupim odreske, obično jagnjeće, i to ispečem u rerni. Uz meso pojedem četiri ili pet sirovih šargarepa.”

“Često svratim u poslastičarnicu “Wil Wright” na sladoled, koji je savršen za vruće letnje večeri.”

Rekreirajte se baš kao što je to nekada Merilin radila: 

Izvor fotografija: zenablic.rs


Violeta Stojanović

Comments