Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/4

Ako se za 2015. godinu može reći da je u nečemu bila plodonosna, onda je to po broju seksi frajera koje smo sasvim slučajno otkrile na društvenim mrežama. U tome je svakako prednjačio Instagram, pa smo vam s vremena na vreme otkrivali ko su seksi frajeri za kojima lude žene širom sveta. Danas je dan kada ćemo ih se prisetiti (kao da to već ne radimo svakodnevno!) i ponovo se zaljubiti u ove prave macane!

Doktor Majk

Nema devojke, a ni žene koja u 2015. godini nije poželela da i njen doktor izgleda ovako. Zašto? Zato što je upravo doktor Majk bio jedan od razloga zbog kojih smo obožavali 2015. godinu. Verovali ili ne, njegov Instagram je u svet vinula (ko bi drugi?!) upravo Kim Kardašijan, pa je za svega nekoliko dana ovaj momak postao najseksepilniji i najpopularniji doktor na Instagramu. Možete ga videti u Majamiju i Njujorku, jer ovaj miljenik žena upravo tamo provodi najviše svog vremena, pa nije ni čudo što je baš on omiljeni kolega svim damama zaposlenim u zdravstvenim ustanovima u kojima radi.

frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 1 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 2 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 3 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 4 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 5 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini

Editors choice