Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/4

Ako se za 2015. godinu može reći da je u nečemu bila plodonosna, onda je to po broju seksi frajera koje smo sasvim slučajno otkrile na društvenim mrežama. U tome je svakako prednjačio Instagram, pa smo vam s vremena na vreme otkrivali ko su seksi frajeri za kojima lude žene širom sveta. Danas je dan kada ćemo ih se prisetiti (kao da to već ne radimo svakodnevno!) i ponovo se zaljubiti u ove prave macane!

Doktor Majk

Nema devojke, a ni žene koja u 2015. godini nije poželela da i njen doktor izgleda ovako. Zašto? Zato što je upravo doktor Majk bio jedan od razloga zbog kojih smo obožavali 2015. godinu. Verovali ili ne, njegov Instagram je u svet vinula (ko bi drugi?!) upravo Kim Kardašijan, pa je za svega nekoliko dana ovaj momak postao najseksepilniji i najpopularniji doktor na Instagramu. Možete ga videti u Majamiju i Njujorku, jer ovaj miljenik žena upravo tamo provodi najviše svog vremena, pa nije ni čudo što je baš on omiljeni kolega svim damama zaposlenim u zdravstvenim ustanovima u kojima radi.

frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 1 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 2 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 3 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 4 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini frajeri koje smo obozavale u 2015 godini 5 Teško im je odoleti: Frajeri koje smo zavolele u 2015. godini

Editors choice