Testisi i penis, testisi i penis…
(Tags: oralni sex, oralni sex tehnike, oralno pušenje, oralno zadovoljavanje muškaraca, oralno zadovoljavanje muškarca…)

Ako na Google-u ukucate “oralne sex tehnike” izaći će vam sledeći sajtovi i njihove teme: B92 – Kako GA oralno zadovoljiti; žena.hr – Tehnike koje će GA dovesti do ekstaze; ordinacija.hr – Novi ste na ovom terenu, a željeli biste postati MAHERICA oralnog seksa; savjetnica.hr – Kako izbjeći jednolično FELACIO… Tek na kraju druge strane ugledah tračak svetlosti, neko se setio i “naše stvari”.

Na sajtu upoznavanje.net nalazi se tekst “Kanilingus (oralni sex)” koji počinje prosvetljujućom rečenicom “Oralno zadovoljenje može biti nešto najlepše što ŽENI možete pružiti”, a zatim sledi iznenađujući, ali preko potreban savet većini muškaraca, a to je: “Pre nego što nastavite sa čitanjem, predlažemo da se upoznate sa anatomijom ženskih genitalija u sekciji “dijagram vagine”.” DIJAGRAM VAGINE dame i gospodo… toliko smo posvećeni ženskom orgazmu da nam je u 21. veku potreban dijagram vagine! Naravno, emancipovanim ženama nije potreban “dijagram penisa” jer je to svevišnji i dobro poznati ud.

Nažalost, diagram vagine nisam našla, a sumnjam da bi se bilo koji muškarac trudio više od “kliknite na ogroman svetleći link”. Ništa zato, možemo dalje i bez dijagrama, jer kako sam prethodno napomenula, bar se neko setio “naše stvari”. Međutim, razočarenje je stiglo već u sledećoj rečenici iz koje sam zaključila da je tekst pisao ili neki muškarac ili nevina devojka bez ijedne jedine drugarice. Kobna rečenica glasi: “Zapamtite da gotovo ništa što radite “tamo dole”, dok oralno obrađujete ženu, ne može biti pogrešno, jer će svako lizanje i sisanje stidnih usana, klitorisa i ulaza u vaginu ženi biti više nego prijatno.”

Da li je moguće da na jedinom sajtu koji se obraća vaginici i njenom zadovoljstvu može da stoji ovako glupa rečenica u koju i onako svi muškarci već veruju. Zato su u malopre pomenutom tekstu na B92 dečaci ovako opisali brigu o svom organu “Morate poznati njegove životne faze, njegov ciklus. Kada je u ratnom stanju i kada je malaksao, kada ga boli i kada uživa. Morate poznavati znakove koji nagoveštavaju njegovu eksploziju, zašto menja boju, pulsira i ispušta predejakulat. Inače će biti kao da se igrate zapetim pištoljem, a da ne znate gde je oroz i kada će opaliti.” Vidite devojke, njegovo kraljevsko visočanstvo penis ima svoje životne faze!

Wow… A malu vaginicu možete da trljate, drljate, mrljate… za nju je sve dobro! Ipak, nisam odustala. Večita iluzija koju većina devojaka ima, a to je “ako me stvarno voli, trudiće se da me zadovolji” proradila je u meni. Ne kažem da nema onih koji se trude, ali nema ih dovoljno i daleko ih je manje od devojaka koje se trude!

Dakle, iako ne planiram da izvodim “kanilingus”, pa me tehnike istog ne interesuju, ipak sam u Google ukucala: Oralno zadovoljavanje žena. Of course, usledilo je razočarenje. Tekstovi su potpuno beskorisni. Prva tri su najkraći tekstovi u istoriji novinarstva, a pritom su drugi i treći identični, četvrti je neki forum, peti je ispovest nekog muškarca, šesti je psihološki pristup žene i muškarca oralnom sexu, dakle čak i oni koji su se posvetili zadovoljavanju žena ili su to uradili krajnje traljavo ili su potpuno promašili temu!

Moje istraživanje je došlo u ćorsokak, a kako neću sebi dopustiti da ja delim savete na ovu temu, ipak, želim da napomenem da vagina nije od plastelina i ne širi se po volji trenutnog korisnika, da klitoris nije kliker, da postoji ogromna razlika izmedju Ahhhh (kako mi je fantastično) i AAAA (udarila sam se čekićem po prstu), i vi morate da je čujete! Kad se jako namrštimo i iskoči nam hiljadu linija na čelu, a istovremeno vas stežemo rukama za mišice, to ne znači “svršaaaavaaam”, kao što vi mislite, nego “kako je ovo neprijatno, ali izdržaću, valjda će uskoro prestati” i… poslednje, ali ne najmanje važno, ako pitate “kako je bilo” onda slušajte odgovor, a odgovor nije ono što je ona rekla, nego ono što joj piše na licu.

Ustvari, ne morate ni da pitate, osmeh govori hiljadu reči ili ne govori ni jednu… to već zavisi od vašeg umeća. Srećno!


Sandra Stefanović je devojka sa vrelog asfalta, ali hladne glave, bez dlake na jeziku i totalno nema vremena za gubljenje.

Comments