#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

The Next Three Days (2010)

The Next Three Days (2010)

“Naredna tri dana” je zbilja jedno prijatno iznenađenje. Ovo je jedan izvrstan dramatični triler, koji je definitivno prerastao moja očekivanja. Iako moram u startu priznati, svaki malo bolji poznavalac filma, smatraće mnoge scene i “trikove” već viđenima i predvidivima, ali poenta je u filmu što je stvarno odlično uklopljen, podiže konstatno tenziju, lepo se mrsi, i od samog početka vas tera da iz sve snage navijate za glavnog lika.

“Naredna tri dana” i njegova radnja, vuku malo sličnosti sa ostvarenjem iz iste godine “Conviction”. Ovde je reč o privrženom mužu, koji je spreman na sve kako bi izvukao svoju ženu iz zatvora, koja je osuđena na životnu kaznu, bez mogućnosti za kauciju. Za razliku od “Conviction”, “Naredna tri dana” je više triler, i bavi se mnogo mračnijim putevima ostvarivanja sopstvenog cilja. Radnja dobija svoju težinu već u prvom činu, gde suprug, po imenu Džon, uviđa da nikako pravnim i legalnim putem ne poseduje šanse za ostvarenje svoga cilja, i okreće se ozbiljnijoj i temeljnijoj pripremi kako da izbavio svoju ženu, da joj pomogne da izbegne iz svoje surove sudbine. On je naprosto ubeđen u njenu nevinost, niti mu u jednom momentu pada suprotna ideja na pamet, i njegova priprema i odlučnost zbilja ni u jednom momentu ne skreću sa cilja, niti poseduju momente sumnje.

Film je vrlo lepo razrađen, sve što je potrebno da bi u potpunosti razumeli šta se dešava nam je i prikazano. Projekat poseduje lep uzlazni narativ, počevši sporo, zatim postepeno nadograđuje tenziju i kompleksnost situacije likova u kojima se nalaze. Iako za svakog iskusnijeg filmofila smatram da ga mnoge stvari neće prevariti, i smatraće ih već viđenim, siguran sam da će uživati u svakom momentu, i poštovati kako je sve lepo i uredno sklopljeno.

Gluma je kvalitetna, ali ne baš vredna za Oskara. Rasel Krou (Russell Crowe), iako vrlo kvalitetan glumac, ne može se baš reći da je nešto posebno zablistao ovde. Njegov izraz lica i stepen emotivnog saosećanja sa situacijom se nešto znatno ne menja, kroz čitav tok filma je isto, ali je vrlo slabo to primetno, kao posledica dobrog tempa filma.

Ovo je jedan vrlo zabavan, ritmički odličan moderni triler. Drži vas kroz čitav tok svog trajanja u totalnoj napetosti i neizvesnosti. Preporučujem svakom ljubitelju kvalitetnog trilera!


Goran Mirković je filmofil koji podjednako uživa i u ekstremno zanimljivim, i u ekstremno neinteresantnim filmovima, kao i verni pratilac skoro pa svih sitcom-a. Još kao bezbradi klinac obećao je sebi da će se ili on baviti filmom ili film baviti njime.

Editors choice