Posle dobrog orgazma osećate se zadovoljno i opušteno, i najradije bi zaspali. Ali vaš “posao” još uvek nije gotov. Druga strana zaslužuje jednak užitak. E sad, kako da je zadovoljite, a da to ne traje satima i ne smuči se i vama i njoj? Postoji najmanje pet orgazmičnih načina za to.

slika 4 orgasm Ti si svršio, ona nije, i šta sad?

Izbegnite neprijatnu situaciju i odigrajte fer plej – orgazam za orgazam

Koristite prstiće – Kada svoju partnerku zadovoljavate oralno, koristite prste za penetraciju i laganim pokretima stimulišite G tačku. To je veoma pametan potez, jer će je potpuno izludeti. Pratite njen izraz lica, pokušajte da ispratite tempo i jedan vrišteći orgazam ubrzo će uslediti. Ukoliko baš i niste fan oralnog seksa, možete koristiti samo prste, stimulišući klitoris. Neka vam lice bude blizu njenog iako ne gledate direktno u nju, njen vreli dah i vama može biti odličan stimulans. Zbog vašeg truda od par minuta biće srećna satima.

Koristite seksi igračke – Jedan od načina da partnerku dovedete do vrhunca nakon što ste vi dostigli svoj jeste uz pomoć vibratora. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, nije loša ideja da vam se vibrator uvek nalazi pri ruci, u fioci pored kreveta ili ispod njega, da biste mogli u sekundi da ga upotrebite. Stimulišite joj klitoris isprva laganim tempom, a kada budete čuli uzbudljive zvuke sa usana vaše partnerke, igra može postati intenzivnija.

Druga stvar koju možete koristiti jeste vibrirajući prsten. Produžiće seksualni čin, vi možda nećete osetiti ništa posebno, ali, hej, ne radi se o vama. Izraz beskrajnog zadovoljstva na njenom licu vredan je svakog truda.

Iskoristite svoj penis maksimalno – Često se desi da, iako ste svršili, penis ostaje u erekciji još neko vreme. Iskoristite te dragocene trenutke za njen orgazam. Nakon što svršite, sačekajte 30 sekundi, jer ste još uvek veoma osetljivi, onda zamenite kondom, i iako vam je penis u poluerekciji, ponovo se nađite u njoj, ali pustite je da ona diktira tempo. Ukoliko je pre toga bila blizu, orgazam bi mogao ubrzo uslediti, a možda se i vi uzbudite ponovo, pa zadovoljstvo bude dvostruko. U svakom slučaju, nastavite dok ne postane očigledno da se erekcija neće vratiti.

Gledajte zajedno pornić – Ukoliko vam treba malo vremena da povratite erekciju, mazite jedno drugo dok gledate pornić pre nego što ćete opet imati seks. Da biste izbegli neprijatnu situaciju, pripremite film unapred, bez njenog znanja. Odaberite neki soft porn (osim ako vaša partnerka nema neke posebne afinitete) i nežno skliznite u njeno međunožje. Ukoliko ste “uboli” pravi film, ponovo ste u igri. Uživajte jedno u drugom dok se ne vratite u formu i završite započeto.

Podstaknite je da ona završi “posao” – Ukoliko mislite da je raspoložena za samozadovoljavanje, stavite joj do znanja koliko biste vi voleli da posmatrate nju dok svršava. Ovo je ujedno i odlična prilika da vidite kako ona to radi, šta voli i uvidite gde možda vi grešite. Gledajući nju kako masturbira videćete koliko snažno i brzo voli da je dodiruju.

Pa macani, suočite se sa činjenicom, karma je kurva i ako je stalno ostavljate da njen orgazam visi u vazduhu, na kraju će se to i vama jednom desiti. Tako da, nemojte da ste lenji, alatke u šake i prionite na rad. Verujte, zadovoljstvo će biti obostrano.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments