Biti nečiji, nečije srce, duša, nečija devojka, dečko ponekad može biti zamorno, ali sa sobom donosi osim leptirića, mnogo čari i uživanja. Koliko god da je olakšavajući, singl status može biti i loša stvar. To ponekad može biti jako teško, a osoba ranjiva i setna. Vodi se kroz život uspomenama, mašta o novim stvarima, a ipak živi sa činjenicom da je singl. Sav taj ljubavni haos muči nas jer ga propuštamo, a evo i kojim se rečenicama tešimo, mučimo, branimo od drugih, napadamo zaljubljene itd.

“Vidi paćenike”

Tipična rečenica kada se na nekoj od društvenih mreža par razmeće različitim slikama njihove velike ljubavi. Još i ako je ta ljubav sveža gnušanje je veće. Cmakanje, zagrljaji, ljubavne pesme, rečce tipa: “ah, eh, mmm”, tepanja sa “srcko, bebice, mazo” bude u nama vrstu najdubljeg ignorisanja, tolikog da se upotrebi opcija “hide”. Naravno javlja se i površna depresija.

“Nikada više neću izaći na sastanak”

Posle dužeg vremena soliranja dođe tako period kada potonu svi brodovi, a nada polako umre. Gomilaju se misli, želja bukti, a pravog ni na vidiku. To su situacije kada osoba sa kojom izađeš popuši bar 10 cigareta zaredom, a vreme provodite pričajući o vremenu i ratovima iz ko zna koje godine. Iz dosade gleda u stranu, a tvoj posebno spremljen izgled, pada u vodu jer on ne primećuje tebe prekoputa. Naravno da ćeš otrčati kući besna, jer si to sebi dozvolila. Svečano obećaš sebi da nikada više nečeš ponoviti istu grešku.

“Svi muškarci su budale, a devojke nenormalne”

Ne nisu svi muškarci isti, a devojke nenormalne i “radodajke” uprkos tome što muškarci danas šetaju sa jednom, a sutra s drugom, a devojka retko koja je obučena. I zanemari činjenicu da ti je bivši(a) dao lepu lekciju za život. Ali postoje situacije kada te obuzmu samo takve misli, a u glavi se smenjuju scene tvoje tužne prošlosti. Vreme je da napraviš razliku i da novim sastancima uvidiš šta je to loše bilo pre. U ovoj ludoj igri zvanoj “zabavljanje” možeš da prepoznaš idiota ili ludaču slične tvojim prethodnicima i da ih izbegavaš ili da srušiš svoju tvrdnju da su svi(sve) isti(e).

Slika 170 Tipične rečenice singl osoba

Eh, kad bih samo našla nekog normalnog

“Šta bih mogao(la) večeras? The same sheet again”

Svake večeri ista stvar, isti ljudi, isto sam(a). Zvuči strašno! Svi tvoji drugovi su zauzeti svojim problemima. Dosta im je slušanja tvog jadikovanja. “Zar je toliko sranje ovaj život?” – vođeni ovom rečenicom tonemo još dublje u singl depresiju.

Comments