Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Aplikacije koje su ti neophodne za organizovaniji i sređeniji život

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

1/2

Možda si trenutno u jednom od ovih obrazaca, možda si nedavno uspela da izađeš iz jednog, a možda imaš svoj omiljeni obrazac toksične veze. Ovo su neki tipični primeri odnosa, u kojima emocije svakako postoje, ali koji teško mogu da se razviju i evoluiraju u stabilan i zreo odnos.

Svađe i pomirenja

Osobe u ovom obrascu veze doživljavaju sebe kao temperamentne, a svoj odnos kao strastven, jer oni se svađaju da sve puca (lete predmeti, odjekuju zidovi, a komšije se pitaju da li da zovu miliciju), a onda se mire, da se sve trese (komšije odlučuju da zovu miliciju, jer je preglasan seks od skoro kažnjiv). Njih ne brine da li nekog remete ili ugrožavaju svojim ponašanjem, a naporni su svima – kao roditelji, potpuno su neodgovorni i nemogući.

Golupčići

Ima parova kod kojih kao da prva zaljubljenost nikada ne prolazi – oni se stalno dodiruju, tepaju jedno drugom, maze se i ljube i stalno su zajedno. Nemoguće je družiti se samo sa jednim od njih, oni prosto idu u paru. Među njima je toliko “tesno” kao da su sijamski blizanci – i često, ovakvi parovi nemaju dece, a u njihovom odnosu i nema mesta za nekog trećeg o kome bi brinuli. Oni su jedno drugom sve. I verovatno su srećni i blago njima, ali zbog njih je ponekad svima u društvu neprijatno, jer se osećaju suvišno.

Editors choice