Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

1/2

Možda si trenutno u jednom od ovih obrazaca, možda si nedavno uspela da izađeš iz jednog, a možda imaš svoj omiljeni obrazac toksične veze. Ovo su neki tipični primeri odnosa, u kojima emocije svakako postoje, ali koji teško mogu da se razviju i evoluiraju u stabilan i zreo odnos.

Svađe i pomirenja

Osobe u ovom obrascu veze doživljavaju sebe kao temperamentne, a svoj odnos kao strastven, jer oni se svađaju da sve puca (lete predmeti, odjekuju zidovi, a komšije se pitaju da li da zovu miliciju), a onda se mire, da se sve trese (komšije odlučuju da zovu miliciju, jer je preglasan seks od skoro kažnjiv). Njih ne brine da li nekog remete ili ugrožavaju svojim ponašanjem, a naporni su svima – kao roditelji, potpuno su neodgovorni i nemogući.

Golupčići

Ima parova kod kojih kao da prva zaljubljenost nikada ne prolazi – oni se stalno dodiruju, tepaju jedno drugom, maze se i ljube i stalno su zajedno. Nemoguće je družiti se samo sa jednim od njih, oni prosto idu u paru. Među njima je toliko “tesno” kao da su sijamski blizanci – i često, ovakvi parovi nemaju dece, a u njihovom odnosu i nema mesta za nekog trećeg o kome bi brinuli. Oni su jedno drugom sve. I verovatno su srećni i blago njima, ali zbog njih je ponekad svima u društvu neprijatno, jer se osećaju suvišno.

Editors choice