Kad smo same, a ne želimo da budemo i nikako ne shvatamo zašto ne pronalazimo odgovarajućeg partnera, obično se ne radi o tome da među muškarcima nema nekog izbora, nego o našim stavovima i ubeđenjima. Prepoznajete li se u nekom od ovih singl tipova?

Ona želi samo onog koga ne može da ima

Neosvojivi muškarci su ono što joj omogućava stalnu dozu adrenalina. Ona voli da se bori i da osvaja, od toga se oseća živom i aktivnom. Osvojeni mušarac više nije nikakav izazov i ona gubi interesovanje. Previše muške energije? Sasvim moguće, jer je osvajački tip prilično tipičan za muškarce. Ovde je potrebno balansiranje energije i usmeravanje tog borbenog, adrenalinskog principa na druge izazove.

zene koje ne pronalaze onog pravog 1 Tipovi žena koje nikako ne pronalaze onog pravog

Ima previše izbora

Ona svima skreće pažnju, zapažena je, zabavna, zanimljiva i željena. Uvek ima po nekoliko udvarača, samo ne može da se odluči koji joj je najprihvatljiviji i zato je najčešće sama. Svita udvarača neguje njeno samoljublje, ali ne dopire joj do srca. Ovo je izraz njene lične nesigrunosti i nepoverenja u muškarce. Ako se nekome posveti, zabava prestaje i ona više nije glavna. Strah od bliskosti.

Comments