Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Misterija koja je Džejmsa Kamerona (James Cameron) opsedala godinama i naterala da zađe u najveće dubine okeana, ostvarenje koje je odnelo čak 11 Oskara, nesvakidašnja ljubavna priča – “Titanik” (Titanic). Te 1997. godine punio je bioskopske sale. Specijalni efekti, težina samog istinitog događaja, ljudsko stradanje, ljubav koja ne poznaje granice i uzdiže se i iznad smrti – sve ovo skupa čini “Titanik” jednim od najboljih filmova ikada snimljenih. Ovog aprila navršava se stogodišnjica porinuća najslavnijeg broda na svetu, a tim povodom imamo prilike da ga opet gledamo na velikom platnu u 3D tehnologiji. Za vas smo izdvojili nekoliko najupečatljivijih scena. Uživajte i spremite maramice!

Ljubav na prvi pogled

Jedan trenutak dovoljan je da magija počne. Bila je to ljubav na prvi pogled između Džeka i Rouz. Ultrašmekerski Džekov potez spasavanja Rouz dok visi sa ivice broda uveo nas je u jednu od najlepših ljubavnih priča ikada ispričanih.

“Letim!”

Pučina, zalazak sunca i savršen poljubac. Najromantičnija scena, svi se slažemo.

“Ti skačeš, skačem i ja!”

“Ti skačeš, skačem i ja!” – jedna od onih scena zbog kojih vam se krv ledi u žilama. Odvažna Rouz hita svojoj ljubavi i zagrljaj, dok brod nepovratno tone.

Scena slikanja

Ako je poljubac na ivici broda koji seče talase okeana jedna od najromantičnijih, onda je ovo jedna od najerotičnijih filmskih scena. Džekove neodoljive oči, savršenost trenutka, umetnost… Jednostavno, antologijski.

Prvi ples

Rouz doživljava pravu zabavu u potpalublju, bezbrižno i zaljubljeno plešući do zore, ruku pod ruku sa Džekom. Katastrofu niko ni ne sluti.

“Stavi svoje ruke na mene, Džek”

Scena koju svi iščekujemo tokom više od sat vremena filmske trake. Vredno je čekanja, zar ne?

Ledeni breg

Dešava se. Kobni trenutak. Doveka ćemo biti kivni na ovu dvojicu što nisu primetili ogromnu santu leda ispred Titanika. A mogli su namirisati led. Pih! Titanik udara u ledeni breg i agonija počinje, a naš adrenalin radi punom parom.

Kada Džek umire…

Najtužnija scena. Zbog nje smo isplakali litre suza ama baš svaki put. “I’ll never let go!”

Titanik – san

Jednom je postojao san zvani “Titanik”. Kratko, ali slavno.


Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.

Editors choice