Karmini u neočekivanim bojama

Iako su mnoge od nas pod karminima podrazumevale samo one u crvenim, roze i nude nijansama, 2016. godina nam je donela neke sasvim neočekivane boje – crnu, plavu, zelenu, ljubičastu, žutu… O da, svašta smo nosile ove godine na svojim usnama, a da li će se ovi “otkačeni” trendovi zadržati i u 2017, videćemo. Verovatno će to zavisiti od devojke do devojke.

Makeup Art

Šminka je danas daleko od “samo” šminke – načina da se doteramo kada ne izgledamo baš reprezentativno. Danas je šminka više neka vrsta umetnosti, a mnoge devojke su nam to svojim umećem i pokazale. Makeup umetnost na očima ili usnama, neverovatne makeup transformacije… Mnogo toga smo videle ove godine, nešto smo i isprobale (makar za Noć veštica), a šta ćemo u 2017? Pa, nastavićemo da se divimo svemu tome, svakako!

Kosa u “ludim” bojama

Napokon dolazimo i do kose. Ako je nešto obeležilo 2016. godinu onda su to dugine boje u kosi, a devojke sa Instagrama su birale – da li ofarbati celu kosu ili samo pramenove? A možda čak i obrve ili trepavice? O da, duga je bila svuda, čak i u našim hajlajterima! Totalno ludo! Kako se bližio kraj godine, tako su se i boje na našim glavama smirivale, pa smo tako kose farbale i u ljubičastu, roze, boju teksasa… Trend za 2017? Nešto neočekivano, to da, ali u mnogo prirodnijim varijantama, dakle, samo blagi odsjaji ovih “ludih” boja.

Talasi

Kosu svakako valja nekako i stilizovati, zar ne? A ono što je definitivno obeležilo godinu za nama jesu – talasi. U svim varijantama, na svim dužinama kose, da li klasične lokne ili “S” talasi ili beach look ili… Zapravo, šta god da vam je padalo na pamet mogle ste da učinite i to – presom za kosu. Kakva sjajna stvar! Dakle, i ovaj trend zadržavamo u 2017!

Comments