Lob

Još jedan trend koji je obeležio godinu na izmaku jeste lob frizura. Znate već, kosa srednje dužine, blago talasasta, možda i sa ombreom ili sombreom ili lajažom… Devojke su bile vrlo kreativne kada je ova frizura u pitanju. Mnoge su svoje duge kose zamenile upravo ovom trendi frizurom, a znate već, kada jednom otkrijete čari kratke kose, to je to – više je ne puštate da raste!

Pletenice

A kada vas zadesi “bad hair day” tu su – pletenice! Najobičnije, od tri pramena, bokserske, žito… Jedna, više njih, od cele kose, od dela kose, kao rajf, sa strane… Bilo ih je koliko volite! A pošto su one vanvremenske, sa sigurnošću tvrdimo da ih se nećemo odreći ni u 2017!

Metalik nokti

I za kraj, nikako ne smemo zaboraviti nokte! Iako smo, kada je manikir u pitanju, zaista bile slobodne i nokte stilizovale u raznim varijantama, ono što je bilo naročito popularno u 2016. godini jesu metalik nokti. Počevši od Met Gala večeri, pa sve do danas, zna se šta se naručivalo u salonima – metalik noktići baš kao oni koje je imala Džidži Hadid!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.instagram.com

Comments