Sezona letovanja uveliko je tu pa ne možemo a da vas ne upitamo – da li ste spremni za svoje letovanje? Svakako, osim osmišljavanja egzotične destinacije koju ćete posetiti i organizacije samog puta, momenat pakovanja je još jedan uzbudljiv trenutak koji sa nestrpljenjem očekujemo. S obzirom na to da letovanje traje makar nedelju dana, potrebno je dobro razmisliti šta vam je sve potrebno kako biste na put krenuli bezbrižno i uspeli da se na odmoru zaista i odmorite.

Upravo zato vam Immo outlet centar predstavlja top 10 stvari koje su vam neophodne kako bi vaše letovanje bilo potpuno.

Najpre, kada govorimo o letovanju, nemoguće je ne spomenuti punu “ratnu” opremu za plažu. Atraktivni kupaći kostim je obavezan, kao što je upravo ovaj bikini Onil u veselim, šarenim tonovima. Uz njih će se odlično slagati Ipanema japanke u nežnoj roze nijansi koje, ne samo da će vas zaštititi od vrelog peska, već će vas učiniti i modernim i stilizovanim, čak i na plaži! Ne zaboravite da svoje uživanje na suncu učinite udobnim i prijatnim uz Extrim Intimo prostirku za plažu koja će vas svojim jarkim, letnjim bojama sigurno odmah oraspoložiti!

Obavezni aksesoar za plažu svakako je i šešir, a upravo ovaj slamati Beo Sport šešir doneće vam pravu dozu ležernog boho stila.

top 10 1 TOP 10: Šta ti je potrebno za letovanje? top 10 2 TOP 10: Šta ti je potrebno za letovanje?
Comments