Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

1/2

Sada kada smo najzad završili sa dodelama nagrada i crvenim tepisima, vreme je da pronađemo novu #fashion opsesiju – nedelje mode! S obzirom na to da smo već stigli do kraja prve od njih, one u Njujorku, već smo mogli da donesemo neke zaključke i pretpostavke o tome šta će biti IN u narednom periodu, a nakon izveštaja sa modnih revija i street style trendova, sada se fokusiramo na one male detalje koji prave značajnu razliku u svakom autfitu.

Ova četiri aksesoara će definisati naš stil ove zime!

Chunky čizme srednje dužine

Otkako je počela sezona jesen/zima, na listi trendova sa najvećim uticajem i popularnošću izdvojile su se takozvane chunky čizme koje više nisu namenjene samo ljubiteljima punk stila. Odlična kombinacija sa haljinama i skinny farmerkama, ove čizme su sve što ćemo želeti da nosimo ove zime. Našu strast dele i poznate trendseterke te se predviđa da će street style novog modnog meseca obeležiti upravo one – chunky čizme i to srednje dužine koja seže do polovine listova, na pertlanje. Ukoliko ti se dopada ovakav tip obuće, eto inspiracije za kakav model da se odlučiš prilikom sledeće kupovine!

Oversized naočare za sunce

Već neko vreme unazad govorimo mikro naočarima “zbogom”, međutim, one se i dalje probijaju kroz prve redove trendova. Ali, 2020. godina je možda pravi trenutak da im zadamo poslednji udarac i najzad se ponovo vratimo naočarima većeg okvira, sa tamnim ili blago osenčenim staklima, u zavisnosti od toga da li više voliš da se vidi kuda gledaš ili to želiš da zadržiš za sebe. Svakako da smo inspirisane street style trendovima koji se polako formiraju na ulicama Njujorka i koji će se sasvim sigurno raširiti i Evropom.

Editors choice