Pošto se nikada ne zalećem, uvek prvo čekiram sve prodavnice. U ovom slučaju, posetila sam Sport Vision, Beosport, Planeta Sport i Global Fashion. U ovim radnjama se prodaje ski oprema i izbor je zaista veliki! Na primer, oprema poznatih brendova Bogner, Colmar i drugih, jako je dobra, ali je reč o luksuznijoj varijanti. Ja sam se ipak odlučila za onu povoljniju i okrenula se brendovima poput Ellesse, Brugi, Icepeak. I oni imaju jako dobre modele koje, verujem, svako može sebi priuštiti.

logos01 Top 5 stvari koje su vam potrebne za skijanje

Ono što je meni bilo potrebno da bih bila spremna za skijanje je ovih pet stvari. I da, sve sam to pronašla na jednom mestu – u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Ski pantalone

Sa obzirom na to da sam skoro po ceo dan bila napolju, bilo mi je jako bitno da pronađem ski odelo koje je toplo. Kada je reč o pantalonama, uspela sam da pronađem savršeni model i to za samo 3000 dinara! Udobne su, tople i baš lepo stoje. Ko kaže da ne možeš da budeš moderan i dok skijaš?

Ski jakna

Za jaknu važi isto što i za pantalone. U Centru sam pronašla super jaknu po povoljnoj ceni od 5000 dinara što je jeftinije u odnosu na cene jakni u prodavnicama u centru grada. Pritom, sjajno izgleda!

Comments