Pancerice

Za skijanje vam je neophodan par dobrih pancerica, a i njih sam pronašla u Centru. Ima mnogo kombinacija boja, pa u zavisnosti od toga odaberite one koje vam najviše odgovaraju. Ja sam kupila crnosive pancerice sa roze detaljima.

Ski naočare

Iako sam bila skeptična kada su u pitanju ski naočare, u smislu kako će mi stajati, koje boje su u ponudi i slično, mogu vam reći da sam se jako obradovala kada sam pronašla savršene naočare u roze boji, po ceni od oko 4000 dinara. Uspela sam da izgledam ženstveno i u takvoj, sportskoj varijanti što je veliki plus!

Rukavice

Sportske radnje u Outlet Centru Inđija nude i veliki izbor dodatne ski opreme, te ćete lako pronaći dobre, tople rukavice. I njih sam pronašla u roze nijansama, za oko 5000 dinara, tako da mi se cela oprema za skijanje slagala.

body Top 5 stvari koje su vam potrebne za skijanje

Ako i vi planirate da idete na skijanje, sada znate gde možete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno. Sve je na jednom mestu tako da ćete kupovinu obaviti lagano, bez mnogo napora. Cene su povoljne, tako da ćete dosta uštedeti, pa eto prilike da se na kraju kupovine ili u pauzi počastite ukusnim ručkom ili okrepljujućom kafom.

Zapratite vaš omiljeni Fashion Park Outlet Centar Inđija i putem njihove zvanične Facebook stranice i budite u toku sa svim akcijama.

Comments