Šišanje “na keca”

Ako ste neustrašive i hrabre, i želite potpuni reset od svega što vam se desilo – ovo je frizura za vas. Poslednjih godina mnoge devojke odlučuju se na ovako radikalnu promenu, i moramo priznati da uglavnom svima ona zapravo jako dobro stoji. Žene se veoma kratkom kosom izazivaju društveni pogled na ženstvenost i to šta ženi stoji i kada je ona lepa, i pokazuju da i sa kratkom kosom mogu da budu lepotice, sexy, jedinstvene i slobodne. Šišanje kose na kratko je #powermove – verujte nam, i svaka devojka koja je to barem jednom probala, zna koliko je osećaj dobar.

Zavesa šiške i stepenasta kosa

Ovo je možda najveći klasik među frizurama na listi, ali definitivno onaj koji neće skoro izaći iz mode. Za sve stajliš devojke koje vole da izgledaju urbano, ženstveno i koje možda sanjaju da postanu modne blogerke – this is the look. Ovaj tip frizure takođe je popularizovala muzičarka J Lo, ikona detinjstva skoro svih devojčica iz generacije milenijalaca, pa nije ni čudo što njen izbor i dan danas ima uticaja na sve nas. Za ovakav tip frizure bitne su dve stavke, a to su – da vam kosa ima dužinu, i da je zdrava, odnosno negovana i gusta. Dakle, ako je ovo look ka kojem idete, spremite se na puno vremena posvećenog nezi kose.

Konjski rep vezan u pletenicu

Konjski rep se vratio u modu u 2020. godini, a sada se već igramo sa njim i nalazimo nove načine da ga nosimo. Konjski rep vezan u pletenicu zanimljiv je novi način da ga nosite, a prednost ove frizure je to što će vam kosa dobro izgledati i nakon što je odvežete i pustite kosu. Tada ćete dobiti niske i blage talase, koji zaista ne mogu da ne izgledaju dobro. Ovo je frizura kakvu ćete u 2021. godini sigurno viđati na Francuskinjama, a svi znamo jedno – Francuskinje su najlepše žene na svetu.

Naslovna fotografija: instagram.com/negin_mirsalerhi

Jovana

Comments