Kako bolje obeležiti ulazak u Novu godinu nego novom frizurom? Kosa je, makar u mom životu, uvek oslikavala ono što mi se emotivno dešava – što je nekada bilo dobro, a nekada.. pa i ne baš. No, nakon proživljene i da ne kažem, preživljene 2020. godine, vreme je da svi sebi damo oduška, častimo se odlaskom kod frizera, i u novom i svežem stilu otpočnemo 2021. Mi ćemo vam u nastavku predložiti top 5 frizura koje smo uočili među trendseterkama na Instagramu, i koje ćete sigurno ubrzo viđati svuda oko sebe, a na vama je samo da se odlučite koji vam trendy stil od ovih odgovara. Ovu godinu će obeležiti pomalo retro trendovi, ali i negovana i sjajna kosa, pa ako se do sada niste preterano posvećivale izgledu vaše frizure, ali i njenoj nezi – pravo je vreme da počnete. I verujte nam, sa lepom kosom ćete se osećati privlačnije i lepše, i jednom kada krenete da joj posvećujete pažnju – lako će vam ući u naviku!

U stilu 90-ih sa vezanom maramom

Ovo je frizura koju ćemo definitivno nositi ovog leta i proleća. Frizure inspirisane stilom 90-ih godina već su prošle godine krenule da se vraćaju na velika vrata, kroz kosu vezanu u konjski rep, sa puštenim šiškama i blago uvijenim krajevima – a u 2021. godini će one biti jedan od najvećih trendova. Ovog puta, doduše, popularnija će biti puštena, sjajna i zdrava kosa srednje dužine, sa veoma blago uvijenim krajevima i razdeljkom na stranu. Savršen dodatak ovoj frizuri biće i marama, vezana u retro stilu r&b diva koje smo slušale kada smo bile devojčice.

Neobične duple punđe

Ovo je frizura za one devojke koje vole elegantniji stil, sofisticiranu šminku i klasične autfite. Blago neurednu punđu, koja deluje savršeno u svojoj nesavršenosti možete ukrasiti i neobičnom, minimalističkom ukrasnom šnalom, a zanimljivo je što zapravo umesto jedne punđe, možete vezati dve. Možda vam to do sada nije palo na pamet, ali eto ideje koja će sigurno osvojiti mnoge devojke u 2021. godini. Mi već priželjkujemo da sa ovakvom frizurom odemo na prvi događaj ili okupljanje – kada to bude bilo moguće, i da zablistamo svojom jedinstvenošću.

Comments